برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ مروری بر حواشی سریال پایتخت ۷ | از جایگزینی سارا و نیکا تا سانسور چهار قسمت و پایان ناگهانی داستان
سرخط خبرها

«طاقچه» از دسترس خارج شد!

  • کد خبر: ۱۷۶۸۷۶
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸
  • ۱
«طاقچه» از دسترس خارج شد!
مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی اعلام کرد که بر اساس اسناد بالادستی و در راستای «ساماندهی سکو‌های نشر کتاب دیجیتال» از فعالیت طاقچه ممانعت به عمل می‌آورد.

به گزارش شهرآرانیوز،  به دنبال اطلاعیه مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی مبنی بر ممانعت از فعالیت طاقچه به دلیل اینکه تاکنون اقدام به دریافت مجوزهای قانونی از مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نکرده است، سایت طاقچه و به دنبال آن اپلیکیشن آن از دسترس خارج شد.

ظاهرا طاقچه مجوز فعالیت خود از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که به مدت ۶ ماه مهلت داشته است، را مدت‌هاست که تمدید نکرده است. این در حالی است که پیرو ماده ۲ قانون نحوه مجازات اشخاص که در امور سمعی و بصری فعالیت غیرمجاز دارند، همه سکو‌های ارائه‌دهنده محتوا‌های فرهنگی مکلف به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

انتشار تصویری از کارکنان پلتفرم طاقچه در فضای مجازی در روز‌های پایانی هفته گذشته موجی از اعتراضات را از سوی ناشران  به همراه داشت؛ تاجایی که نزدیک به ۵۰ ناشر از قطع همکاری خود با این وب‌سایت خبر دادند.

منبع: تسنیم

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایمان
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۹
0
0
امنیت مجازیمون در این حده. طاقچه پلتفرم داخلی و قانونی کشور بود. پولی که برای کتابها دادم هیچی من قسمت زیادی از تحقیقم رو درون بخش یادداشت های کتاب های طاقچه بی نهایت نوشتم. البته هایلایت ها هم برام مهم بود. حتی اگر از جای دیگه اون کتاب رو بخرم ،یادداشت هام رو چه کار کنم ! همه از دست رفت! طاقچه تو پلتفرمهای کتاب الکترونیک بهترین فضا رو داشت و بیشترین تعداد کتاب، طاقچه بینهایت یک کتابخانه اشتراکی با قیمت خیلی مناسب بود.بسیاری از ناشرهای مهم تنها با طاقچه کار می‌کردند! متاسفم برای خودمون!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->