اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت
سرخط خبرها

تصاویری از ابرماه کامل شب گذشته در سراسر دنیا (۱۱ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۷۳۲۳
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۰
تصاویری از ابرماه کامل شب گذشته در سراسر دنیا (۱۱ مرداد ۱۴۰۲)
امسال در رویدادی نادر دو ماه کامل را در عرض یک ماه می‌توانیم ببینیم. اولین ماه کامل این رویداد شب گذشته در آسمان درخشید و ماه کامل بعدی ۲۹ روز دیگر در آسمان ظاهر می‌شود.

در ماه آگوست دو ابرماه در آسمان طلوع می‌کنند و این رویداد تا ۱۴ سال دیگر دیده نخواهد شد. دو ابرماه آخرین بار در سال ۲۰۱۸ در یک ماه ظاهر شدند و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۷ چنین رویدادی دیگر تکرار نخواهد شد. ابرماه زمانی اتفاق می‌افتد که ماه کامل در نزدیک‌ترین نقطه به زمین باشد.

نخستین ماه کامل ماه آگوست ۲۰۲۳ میلادی را با نام ماهی خاویاری شناخته می‌شود. بومیان آمریکا در ماه آگوست میلادی ماهیان خاویاری را صید می‌کردند. این ابرماه با نام‌های «ماه ذرت»، «ماه گیلاس سیاه» و «ماه دانه» نیز شناخته می‌شود.

تصاویری از ابرماه کامل شب گذشته در سراسر دنیا (11 مرداد)

ناسا دو تصویر را که مدارگرد «شناسایی ماه» گرفته کنار هم گذاشته تا تفاوت اندازه ظاهری و روشنایی دو ماه را نشان دهد. نیمه سمت چپ اندازه ظاهری یک ابرماه را نشان می‌دهد (ماه کامل در نزدیک)، در حالی که نیمه سمت راست اندازه و روشنایی ظاهری یک «ماه خُرد» (ماه کامل در اوج یا دورترین فاصله از زمین) را نشان می‌دهد.

در ادامه می‌توانید تصاویری از ابرماه شب گذشته در آسمان نقاط مختلف دنیا را ببینید: 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->