واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

تصاویری از ابرماه کامل شب گذشته در سراسر دنیا (۱۱ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۷۳۲۳
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۰
تصاویری از ابرماه کامل شب گذشته در سراسر دنیا (۱۱ مرداد ۱۴۰۲)
امسال در رویدادی نادر دو ماه کامل را در عرض یک ماه می‌توانیم ببینیم. اولین ماه کامل این رویداد شب گذشته در آسمان درخشید و ماه کامل بعدی ۲۹ روز دیگر در آسمان ظاهر می‌شود.
کاظم کلانتری
خبرنگار کاظم کلانتری

در ماه آگوست دو ابرماه در آسمان طلوع می‌کنند و این رویداد تا ۱۴ سال دیگر دیده نخواهد شد. دو ابرماه آخرین بار در سال ۲۰۱۸ در یک ماه ظاهر شدند و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۷ چنین رویدادی دیگر تکرار نخواهد شد. ابرماه زمانی اتفاق می‌افتد که ماه کامل در نزدیک‌ترین نقطه به زمین باشد.

نخستین ماه کامل ماه آگوست ۲۰۲۳ میلادی را با نام ماهی خاویاری شناخته می‌شود. بومیان آمریکا در ماه آگوست میلادی ماهیان خاویاری را صید می‌کردند. این ابرماه با نام‌های «ماه ذرت»، «ماه گیلاس سیاه» و «ماه دانه» نیز شناخته می‌شود.

تصاویری از ابرماه کامل شب گذشته در سراسر دنیا (11 مرداد)

ناسا دو تصویر را که مدارگرد «شناسایی ماه» گرفته کنار هم گذاشته تا تفاوت اندازه ظاهری و روشنایی دو ماه را نشان دهد. نیمه سمت چپ اندازه ظاهری یک ابرماه را نشان می‌دهد (ماه کامل در نزدیک)، در حالی که نیمه سمت راست اندازه و روشنایی ظاهری یک «ماه خُرد» (ماه کامل در اوج یا دورترین فاصله از زمین) را نشان می‌دهد.

در ادامه می‌توانید تصاویری از ابرماه شب گذشته در آسمان نقاط مختلف دنیا را ببینید: 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->