آلیسون، بازی حساس لیورپول با چلسی را از دست داد شوک سهمگین چشمی به ساپینتو | من نیستم! ترکیب احتمالی استقلال برابر المحرق بحرین (۹ مهر ۱۴۰۴) | برنامه ساپینتو برای خروج از بحران لیگ برتر فوتبال ایران، چهارمین لیگ پرهزینه آسیا! انحصار صداوسیما در پخش مسابقات ورزشی پایان می‌یابد؟ اتلتیکو کامبک زد قطع همکاری یک برند معروف با تیم ملی فوتبال اسرائیل برنامه بازی‌های هفته ششم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | لیگ از بی‌رمقی درمی‌آید؟ محمود خسروی وفا عضو شورای عالی ورزش و تربیت بدنی شد بی‌تفاوتی مدیران چادرملو به فوتبال‌دوستان یزد | میزبانی سرخابی‌ها از کف رفت شماره ۲۴ هنوز می‌جنگد جنگل آبی برابر هجوم هفت باد غریب | المحرّق، آزمون دوباره آینه غرور استقلال ساپینتو: می‌خواهیم بردی بزرگ را به هواداران هدیه دهیم رامین رضاییان: سهرابیان و آقاسی برادران ما هستند| ساپینتو جفت شش می‌آورد جریمه احتمالی بیفوما به‌خاطر پدل + عکس پخش زنده بازی گالاتاسرای و لیورپول (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تنبیه آدان در استقلال پخش زنده بازی غیرت قزاقستان و رئال‌مادرید (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سید حسین حسینی از جام جهانی فاصله گرفت!
سرخط خبرها

مخالفت دوباره درویش با خواسته نعمتی

  • کد خبر: ۱۷۷۸۲۱
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۴
مخالفت دوباره درویش با خواسته نعمتی
مدیرعامل پرسپولیس بار دیگر خواسته مدافع تیمش را رد کرد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، علی نعمتی به ادعای خودش دو سال پیش برای جدایی از شهرخودرو و انتقال به پرسپولیس مجبور شد خانه اش را فروخته و پول رضایت نامه دهد. او با قراردادی سه ساله سرخپوش شد که یک سال از آن باقی مانده است. نعمتی در تابستان پیش از درویش خواست قراردادش را افزایش دهد، چون رقم آن خیلی کمتر از همبازیانش است.

در همان سال هیات مدیره باشگاه پرسپولیس این درخواست را رد کرد، اما حالا نعمتی با گذشت یکسال باز هم چنین درخواستی را از درویش داشته است. مدیرعامل پرسپولیس هم امروز به نعمتی اعلام کرد که نمی‌تواند مبلغ قراردادش را اضافه کند، اما اگر قرارداد چند ساله جدید با باشگاه امضا کند آن وقت رقم خوبی به قرارداد جدیدش اضافه خواهد کرد که این بازیکن هنوز تصمیمی در مورد این پیشنهاد اتخاذ نکرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->