مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رشیدی کوچی: دولت باید عزمش را برای واردات خودرو‌های نو و کارکرده جزم کند

  • کد خبر: ۱۷۸۰۱۱
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶
رشیدی کوچی: دولت باید عزمش را برای واردات خودرو‌های نو و کارکرده جزم کند
نماینده مجلس گفت: این که بعد از ۶ ماه واردات خودروهای نو در حال انجام است و یک به یک وارد می‌شود را به فال نیک می‌گیریم. حتما این روند بر بازار تاثیر خواهد گذاشت، دولت باید عزمش را برای واردات خودروهای نو و کارکرده جزم کند، فکرمی‌کنم اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جلال رشیدی کوچی به برخی پرسش‌ها در خصوص واردات خودروهای خارجی پاسخ داد.

اخیرا واردات خودرو با تعرفه صفر برای جانبازان بالای ۵۰ درصد به تصویب رسیده، این نگرانی به وجود آمده که این روند ادامه داشته باشد و سایر ارگان‌ها نیز چنین رویه‌ای را برای کارکنان خود پیش بگیرند، خودروی وارداتی سهمیه‌ای شده و به نهاد‌های مختلف واگذار شود و به دست مردم عادی نرسد، نظر شما در این رابطه چیست؟

رشیدی‌کوچی: این که خودرو به دست مردم عادی نخواهد رسید را قبول ندارم، تعرفه صفر برای جانبازان بالای ۵۰ درصد یعنی کسانی است که ۵۰ درصد توانایی فیزیکی‌شان را از دست داده‌اند یک امتیاز است و تعداد این افراد هم آنقدر زیاد نیست که بگوییم تمام واردات به این افراد تعلق خواهد گرفت. این بخشودگی صرفا برای جانبازان است و برای سایر نهاد‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی نیست. ضمن این که در قانون محدودیتی برای واردات درنظرگرفته نشده است که بگوییم تمام واردات به این عزیزان اختصاص می‌یابد.

 اخیرا با دستور رییس سازمان ملی استاندارد یک هزار و ۱۳۳ دستگاه خودروی وارداتی ترخیص شده است. این درحالی است که در سامانه یکپارچه ۳۳ هزار نفر شرایط دریافت خودرو‌های وارداتی را داشتند و اسفند سال قبل اقدام به بلوکه کردن ۵۰۰ میلیون تومان کردند. به نظرشما علت این تعلل و عرضه قطره‌چکانی چیست؟

رشیدی‌کوچی: قاعدتا تعداد خودرو‌هایی که وارد شده خیلی بیشتر از این تعدادی است که ترخیص می‌شود. ترخیص هزار دستگاه صرفا یک فقره بوده، خودرو‌های بیشتری در حال آزادسازی است و جا دارد از رییس سازمان ملی استاندارد تشکر کنیم که ورود کردند و شرایط را تسهیل کردند و بهانه را از عده‌ای گرفتند. فکر می‌کنم حداکثر در اواخر شهریور و مهرماه تعداد قابل توجهی خودرو که ثبت سفارش شده یا وارد گمرکات شده و یا در حال بارگیری به سمت کشور است در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

مباحث مربوط به استاندارد مانع و سد اصلی رسیدن خودرو به دست متقاضیان بوده است؟

رشیدی کوچی: بعضی از افرادی که واردات انجام داده بودند خودروهایشان گیر تایید استاندارد بود، بلافاصله جلسه‌ای با رییس سازمان استاندارد برگزار کردیم و آنجا مشخص شد که سازمان استاندارد محدودیت‌ها را خیلی کاهش داده و مجوز‌ها و دستورالعمل‌های خوبی صادر کرده است. در همان جلسه مقرر شد آقای اسلام‌پناه شخصا به این موضوع ورود کنند و این نکته نیز مطرح شد اگر کسانی که خودرو وارد کرده‌اند مشکلی دارند بتوانند مستقیم با سازمان استاندارد در ارتباط باشند و مشکل را حل کنند که همین اتفاق هم افتاد و شرکت‌هایی که شاید ۶ یا ۷ ماه است که ماشین‌هایشان آمده و در گمرک مانده بوده در کمتر از ۴۸ ساعت مشکلشان حل شد. این اتفاق به‌نظرم نکته مهمی است و خودرو‌ها در حال ترخیص هستند.

روند و وضعیت فعلی واردات خودرو رضایت‌بخش است؟

رشیدی‌کوچی: نه این که راضی باشیم، ولی بالاخره دارد روی غلطتک می‌افتد و به نظرمی‌رسد مشکلاتی که بیش از این که مشکل باشند، مشکل‌تراشی و بهانه‌تراشی هستند مرتفع شده است. این که بعد از ۶ ماه واردات خودرو‌های نو در حال انجام است و یک به یک وارد می‌شود را به فال نیک می‌گیریم. حتما این روند بر بازار تاثیر خواهد گذاشت، دولت باید عزمش را برای واردات خودروهای نو و کارکرده جزم کند، فکرمی‌کنم اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->