جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محرومیت چشمی به باشگاه استقلال ابلاغ شد

  • کد خبر: ۱۷۸۰۶۱
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۰
محرومیت چشمی به باشگاه استقلال ابلاغ شد
روزبه چشمی به دلیل دریافت کارت قرمز در بازی فصل قبل با تراکتور مجوز حضور در بازی هفته اول استقلال مقابل صنعت نفت آبادان را ندارد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، هفته آخر فصل قبل برای استقلال هرگز فراموش نخواهد شد. روزی که آبی‌ها موفق شدند تیم تراکتور را با ۷ گل شکست دهند و سنگین‌ترین باخت تاریخ را به این تیم تحمیل کنند.  

در آن بازی که از نگاه هواداران جذاب‌ترین بازی فصل بیست و دوم محسوب می‌شد روزبه چشمی در نیمه دوم از زمین بازی اخراج شد. گرچه کنار رفتن چشمی از ترکیب استقلال اثری در حملات این تیم نداشت و آبی‌ها با قاطعیت تراکتور را بردند، اما آن کارت قرمز حالا برای استقلال تبدیل به یک دردسر بزرگ شده و جواد نکونام نمی‌تواند از روزبه چشمی در اولین بازی فصل بیست و سوم از این بازیکن با تجربه بهره بگیرد.  


سازمان لیگ در آستانه شروع هفته اول لیگ بیست و سوم با ارسال نامه‌ای به باشگاه استقلال رسما اعلام کرده این تیم قادر به استفاده از بازیکن با تجربه خود در بازی با تراکتور نیست. این نامه درحالی به باشگاه استقلال ارسال شده که تلاش‌هایی می‌شد تا شاید قوانین به نحوی تغییر کرده و استقلال بتواند در هفته اول از روزبه چشمی استفاده کند، اما چنین نشد و نامه سازمان لیگ به استقلال نشان می‌دهد که روزبه چشمی قادر به همراهی استقلال نخواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->