مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته تأثیر شیردهی بر کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد بارش برف و باران در برخی نقاط کشور از امروز (۴ اسفند ۱۴۰۳) این محصولات آرایش لب غیرمجاز هستند (۴ اسفند ۱۴۰۳) ورزش چگونه بر بیماری آلزایمر تأثیر می‌گذارد؟ هر آنچه باید درباره‌ی دیابت در کودکان بدانید
سرخط خبرها

روغن شحم گاو و خواص بی نظیر آن

  • کد خبر: ۱۷۸۴۰۵
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۵
روغن شحم گاو و خواص بی نظیر آن
در این مطلب به معرفی روغن شحم گاو، طرز تهیه و خواص شگفت انگیز آن می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، روغن شحم گاو روغنی لطیف است که در دمای پایین خیلی دیر سفت می‌شود و با اندک حرارتی به راحتی آب می‌شود. این روغن با ارزش بدون بو بوده و به نوعی درمان عمومی بیماری‌ها و یا پیشگیری از ابتلا به بیماری است. طبع روغن شحم گاو گرم می‌باشد.

شحم گاو چیست؟

روغن شحم گاو و خواص بی نظیر آن

در اطراف قسمت­‌های مختلف بدن گاو چربی­‌های خاصی شکل می­ گیرد که به آن­‌ها پیه گفته می­ شود. شحم گاو به چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق شده و علیرغم حرام بودن آن در آیین یهود در دین اسلام حلال و در احادیث و قرآن از آن به عنوان طیبات نام برده شده است. در طب سنتی ایران و در طب اسلامی به خواص خوردن روغن‌های حیوانی مانند روغن دنبه سفارش شده است و در میان پیه‌ها، پیه قلوه‌گاه، چون از لطافت بیشتری برخوردار است، مطلوب‌تر بوده و از خواص بیشتری برخوردار است.

خواص روغن شحم گاو

آب کردن چربی‌های شکم

تقویت و افزایش رشد عضلات

کاهنده فشار خون

تناسب اندام

بهترین منبع تولید انرژی مورد نیاز بدن

تقویت کننده سیستم دفاعی بدن

پاکسازی کبد

درمان کبد چرب

 کاهش چربی خون

 کاهش درد‌های مزمن ناشی از التهاب در بیماری‌هایی مانند استئوآرتریت، روماتیسم و …

تقویت استخوان‌ها

شاداب و سفید کننده پوست

درمان غلظت و کلسترول خون

خواص روغن شحم گاو در احادیث و روایات

روایت معروفی از پیامبر (ص) و آیه ۱۴۶ سوره مبارکه انعام، شحم و روغن شحم گاو به عنوان دارو بیان شده است. (گوشتش مرض، شیرش شفا و شحم آن دوا می‌باشد. طب النبی صفحه ۲۷).

موارد منع مصرف روغن شحم گاو

مصرف آن در افراد سالمند و بالای ۵۰ سال ممنوع می‌باشد.

به کسانی که بیماری چربی خون وفشار خون دارند و از فعالیت و تحرک کمی برخوردارند، مصرف این روغن خیلی پیشنهاد نمی‌شود.

زیاده روی در مصرف این روغن ممکن است سبب بروز مشکلات در برخی از افراد شود.

در صورت ابتلا به بیماری و مصرف دارویی خاص قبل از مصرف این روغن حتما با پزشکتان مشورت نمایید.

روغن شحم گاو چگونه تهیه می‌شود؟

بعد از تمیز کردن شحم و خرد کردن آن، مواد زائدی که درون آن هست را جدا نموده و چند ساعتی در آب، نمک و کمی سرکه طبیعی خیسانده و سپس آن را بشویید.

اکنون برای تهیه این روغن ۵ کیلو شحم گاو را با نیم کیلو ماست مخلوط نموده و سپس با یک لیوان آب لیموی تازه ترکیب نمایید. سپس ترکیب به دست آمده را با سه عدد سیب خورد شده، سه عدد پیاز خورد شده، دو عدد سیر خورد شده و مقدار کمی گل محمدی، میخک و هل و زعفران به خوبی مخلوط نمایید. سپس این ترکیب را درون ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

هرچه روغن از آن خارج شد به ظرف دیگری منتقل کنید و بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری نمایید.

نکاتی برای تهیه این روغن

برای تهیه این روغن از حرارت دادن زیاد آن خودداری کنید.

روغن خارج شده را به صورت تدریجی جدا کنید و از خارج کردن تمام روغن و برداشت یکباره آن جدا خودداری نمایند.

استفاده از پیاز، هل و …به منظور گرفتن بوی بد این روغن می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->