انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

روغن شحم گاو و خواص بی نظیر آن

  • کد خبر: ۱۷۸۴۰۵
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۵
روغن شحم گاو و خواص بی نظیر آن
در این مطلب به معرفی روغن شحم گاو، طرز تهیه و خواص شگفت انگیز آن می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، روغن شحم گاو روغنی لطیف است که در دمای پایین خیلی دیر سفت می‌شود و با اندک حرارتی به راحتی آب می‌شود. این روغن با ارزش بدون بو بوده و به نوعی درمان عمومی بیماری‌ها و یا پیشگیری از ابتلا به بیماری است. طبع روغن شحم گاو گرم می‌باشد.

شحم گاو چیست؟

روغن شحم گاو و خواص بی نظیر آن

در اطراف قسمت­‌های مختلف بدن گاو چربی­‌های خاصی شکل می­ گیرد که به آن­‌ها پیه گفته می­ شود. شحم گاو به چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق شده و علیرغم حرام بودن آن در آیین یهود در دین اسلام حلال و در احادیث و قرآن از آن به عنوان طیبات نام برده شده است. در طب سنتی ایران و در طب اسلامی به خواص خوردن روغن‌های حیوانی مانند روغن دنبه سفارش شده است و در میان پیه‌ها، پیه قلوه‌گاه، چون از لطافت بیشتری برخوردار است، مطلوب‌تر بوده و از خواص بیشتری برخوردار است.

خواص روغن شحم گاو

آب کردن چربی‌های شکم

تقویت و افزایش رشد عضلات

کاهنده فشار خون

تناسب اندام

بهترین منبع تولید انرژی مورد نیاز بدن

تقویت کننده سیستم دفاعی بدن

پاکسازی کبد

درمان کبد چرب

 کاهش چربی خون

 کاهش درد‌های مزمن ناشی از التهاب در بیماری‌هایی مانند استئوآرتریت، روماتیسم و …

تقویت استخوان‌ها

شاداب و سفید کننده پوست

درمان غلظت و کلسترول خون

خواص روغن شحم گاو در احادیث و روایات

روایت معروفی از پیامبر (ص) و آیه ۱۴۶ سوره مبارکه انعام، شحم و روغن شحم گاو به عنوان دارو بیان شده است. (گوشتش مرض، شیرش شفا و شحم آن دوا می‌باشد. طب النبی صفحه ۲۷).

موارد منع مصرف روغن شحم گاو

مصرف آن در افراد سالمند و بالای ۵۰ سال ممنوع می‌باشد.

به کسانی که بیماری چربی خون وفشار خون دارند و از فعالیت و تحرک کمی برخوردارند، مصرف این روغن خیلی پیشنهاد نمی‌شود.

زیاده روی در مصرف این روغن ممکن است سبب بروز مشکلات در برخی از افراد شود.

در صورت ابتلا به بیماری و مصرف دارویی خاص قبل از مصرف این روغن حتما با پزشکتان مشورت نمایید.

روغن شحم گاو چگونه تهیه می‌شود؟

بعد از تمیز کردن شحم و خرد کردن آن، مواد زائدی که درون آن هست را جدا نموده و چند ساعتی در آب، نمک و کمی سرکه طبیعی خیسانده و سپس آن را بشویید.

اکنون برای تهیه این روغن ۵ کیلو شحم گاو را با نیم کیلو ماست مخلوط نموده و سپس با یک لیوان آب لیموی تازه ترکیب نمایید. سپس ترکیب به دست آمده را با سه عدد سیب خورد شده، سه عدد پیاز خورد شده، دو عدد سیر خورد شده و مقدار کمی گل محمدی، میخک و هل و زعفران به خوبی مخلوط نمایید. سپس این ترکیب را درون ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

هرچه روغن از آن خارج شد به ظرف دیگری منتقل کنید و بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری نمایید.

نکاتی برای تهیه این روغن

برای تهیه این روغن از حرارت دادن زیاد آن خودداری کنید.

روغن خارج شده را به صورت تدریجی جدا کنید و از خارج کردن تمام روغن و برداشت یکباره آن جدا خودداری نمایند.

استفاده از پیاز، هل و …به منظور گرفتن بوی بد این روغن می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->