آلودگی هوای مشهد از وضعیت اضطرار عبور کرد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۲ قرن کم‌آبی در مشهد پیشنهاد اضافه‌شدن کارگروه «جمعیت و خانواده» به آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) ارائه خدمات فرامرزی اتوبوسرانی مشهد و تقویت ناوگان منتهی به حرم مطهر رضوی در ایام اربعین مشهد باید به سمت رایگان شدن پروانه ساختمانی حرکت کند | احیای بافت‌های فرسوده نیازمند کمک دولت است آماده‌سازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق تامین آب مورد نیاز برای آبیاری کمربند سبز جنوبی از بند گلستان اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است اعتراض جامعه پزشکی مشهد به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه + فیلم مشهد، یکی از سبزترین شهر‌های کشور از نگاه مردم و مسئولان ورود نماینده ویژه رئیس‌جمهور در توسعه دریامحور و مکران، به مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) بودجه عمرانی مشهد ۳۰درصد افزایش یافت | فرماندار مشهد: اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد اختصاص یافته است آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی مشهد از ساعت ۶ صبح فردا (چهارشنبه یک مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی:

نرخ مشارکت اقتصادی استان ۵۲ درصد است

  • کد خبر: ۱۷۸۴۶
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۲
نرخ مشارکت اقتصادی استان ۵۲ درصد است
بررسی‌ها نشان می‌دهد که نرخ مشارکت اقتصادی استان به ۵۲ درصد رسیده و چنین عددی درتاریخ استان خراسان بی سابقه است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر لبافی، دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی در دومین جلسه کمیته آسیب‌شناسی طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استان گفت: درحال حاضر با دو دغدغه جدی در پیاده‌سازی مدل مثلث توسعه اقتصادی از جمله روند اعتمادسازی و تسهیلگری در میان مردم و جوامع هدف و دیگر روند احیای مسئولیت‌های اجتماعی از سوی معین‌های اقتصادی مواجهیم که سازوکار آن باید تاحد امکان برای آن‌ها تبیین شود.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۸۰ معین اقتصادی در سطح استان فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و به منظور تسریع در روند توسعه و افزایش تمرکز و اثرگذاری، در تلاش هستیم تا مسئولیت توسعه هر روستا را به یک معین بسپاریم.

لبافی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که نرخ مشارکت اقتصادی استان به ۵۲ درصد رسیده و چنین عددی درتاریخ استان خراسان بی سابقه است.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی یک دغدغه دیگر ما در حوزه بازار و زنجیره فروش است؛ لذا می‌کوشیم تا به تناسب پیشرفت این مدل توسعه ای، مشکلات آن را احصاء کرده و برای آن راهکارهای موثری ارائه دهیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->