آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

رونمایی از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه سرمایه‌گذاری در نیمه اسفند ماه

  • کد خبر: ۱۷۶۱۳
  • ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۱
رونمایی از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه سرمایه‌گذاری در نیمه اسفند ماه
استاندار خراسان رضوی از اعطای کارت طلایی به مجاهدان اقتصادی خبر داد و گفت: ۱۵ اسفند امسال از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه سرمایه گذاری در خراسان رضوی رونمایی می‌کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزم‌حسینی در مراسم گرامیداشت روز ملی صادرات و تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان که در محل اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد، با قدردانی از مردم فهیم استان به واسطه حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن و گرامیداشت یاد و خاطره سردار بزرگ جبهه مقاومت اظهار کرد: از سردار دل‌ها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی یاد می‌کنیم که تمام زندگی‌اش را در راه تعالی کشور گذاشت و خواست تا بر سر مزارش نام سرباز قاسم سلیمانی را بنویسند.

وی با اشاره به اینکه راهبرد ما در خراسان رضوی توسعه اقتصادی است، افزود: یکی از مهمترین اهدافی که در حوزه اقتصادی دنبال می‌کنیم، رسیدن به رقم ۵ میلیارد دلار صادرات است، البته موانعی در این مسیر وجود دارد که بخشز از آن به وزارت اقتصاد و بخش دیگر به سیاست‌های ارزی کشور مربوط است.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه تعاملات خوبی را با کشور‌های همسایه شروع کرده‌ایم، تصریح کرد: وزیر صمت در جلسه ستاد رفع موانع تولید که در شهرستان چناران برگزار شد، اعلام کرد مقررات مربوط به این وزارتخانه را، در صورتی که مانع رونق تولید می‌شود نادیده می‌گیریم.

رزم‌حسینی با اشاره به اظهارنظر وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر واگذاری اختیارات به استان‌ها برای افزایش سرعت روند توسعه اقتصادی ادامه داد: در خراسان رضوی داوطلب این موضوع هستیم؛ مسئولیت می‌پذیریم و پاسخگو خواهیم بود.

بیشتر بخوانید:برنامه‌ریزی وزارت صمت برای تبدیل ۱۰ میلیارد دلار از واردات به ساخت داخل

وی خاطرنشان کرد: در خراسان رضوی با همکاری اتاق بازرگانی، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، کارت‌های طلایی، نقره‌ای و برنزی برای مجاهدین اقتصادی تدوین شده است و اولین کارت طلایی را ۱۵ اسفند امسال به صادرکنندگان، کارآفرینان و کسانی که در عرصه ایجاد درآمد برای استان تلاش می‌کنند، تقدیم خواهیم کرد.

استاندار خراسان رضوی افزود: این کارت‌ها مزیت‌ها خوبی دارد، از جمله اینکه ارکان حاکمیت در استان بدون نوبت مشکلات کارآفرینان و فعالان اقتصادی را حل و فصل خواهند کرد و دیگر امتیازات معنوی نیز در این کارت‌ها پیش‌بینی شده است.

وی اظهار کرد: ۱۵ اسفند امسال از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه سرمایه گذاری در خراسان رضوی رونمایی می‌کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->