مشهد، سکونت‌گاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟
سرخط خبرها

۸۶۴ نیروی توانبخشی استخدام رسمی آموزش وپروش هستند

  • کد خبر: ۱۷۹۲۵
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۴
۸۶۴ نیروی توانبخشی استخدام رسمی آموزش وپروش هستند
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: در بخش توانبخشی در سه قلمرو فعالیت داشته‌ایم که یک مورد از آن فعالیت‌های توانبخشی در بطن آموزش و پرورش استثنایی بوده است؛ یعنی تعداد ۸۶۴ نیروی توانبخشی که استخدام رسمی ما هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جواد حسینی درباره توسعه کمی و کیفی مراکز آموزشی و توانبخشی توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: ۳۸۰ نیروی دیگر در قالب گفتار درمان، شنوایی سنجی، ‌بازی درمانی و... در مدارس فعالیت‌های آموزشی و پرورشی به دانش‌آموزان با نیاز ویژه ارائه می‌دهند. البته ما برای اینکه بتوانیم فعالیت‌هایمان را تکمیل کنیم، تقریبا به تعداد ۸۰۰ نیروی توانبخشی در عرصه‌های مختلف نیاز داریم و تلاش می‌کنیم، مجوز استخدام این افراد را بگیریم.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: محور دیگر فعالیت‌های توانبخشی ما در قبال مراکز مشاوره و راهنمایی توانبخشی اتفاق می‌افتد. ما در حال حاضر ۱۵ مرکز مشاوره و توانبخشی در سطح کشور داریم که در برنامه امسال و سال آینده بنا داریم، تعداد آنها را به ۳۲ مرکز برسانیم.

 

وی افزود: به تعبیر دیگر باید در هر استان یکی از این مراکز را داشته باشیم تا خانواده‌ها و دانش‌آموزان در خارج از محیط مدرسه به این مراکز برای مشاوره و درمان مراجعه کنند.

 

۳۹ هزار نفر تواستند از بسته‌های خدماتی بهره‌مند شوند

 

حسینی خاطرنشان کرد: محور سوم نیز برنامه‌های حمایتی توانبخشی است که طی ۱۶ قالب به دانش‌آموزان خدمات ارائه می‌شود. این برنامه‌های حمایتی از سال ۱۳۹۴ شروع شده است، البته با کمک ۸۶۴ نیروی توانبخشی توانستیم حمایت‌های توانبخشی را نسبت به سال گذشته شش برابر کنیم و تقریبا ۳۹ هزار نفر تواستند از بسته‌های خدماتی بهره‌مند شوند.

 

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در خصوص جزئیات بسته‌های خدماتی به دانش‌آموزان گفت: بسته‎های خدماتی به این صورت است که ما برای ارائه خدمات یک سقف داریم که به دانش‌آموزان با نیاز ویژه ارائه می‌شود به عنوان مثال کمک هزینه عینک ۳۰۰ هزار تومان، برای ذره‌بین ۲۰۰ هزار تومان، لوازم کمک آموزشی بینایی ۸۰۰ هزار تومان، عصای نابینایان ۲۰۰ هزار تومان، اندام مصنوعی ۱۰ میلیون تومان، ولیچر یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، کفش طبی ۳۰۰ هزار تومان، پروتز ۷۰۰ هزار تومان، سمعک ۸۰۰ هزار تومان، تعمیر قطعات حلزون دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، کاشت حلزون ۶ میلیون تومان، خدمات دندان پزشکی ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان.همچنین در سه بخش کمک هزینه‌های بیمارستانی، داروهای مستمر و خدمات پاراکلینکی به صورت بدون سقف به دانش‌آموزان با نیاز ویژه کمک می‌شود.

 

وی درباره تاثیر تحریم‌ها درباره تامین تجهیزات برای دانش‌آموزان استثنایی گفت: ما مشکلی از این جهت نداریم و بیشتر در برخی از تجهیزات مشکل تامین اعتبار داریم. در بخش وسایل توانبخشی مثل نوت تیکر یا دستگاه پرکینز برای نابینایان مسئله داریم که برای همه تامین نشده و به اندازه کافی نیست. درباره سرفصل‌هایی که عنوان کردم، تحریم‌ها تاثیری نداشته است و ما باید در جهت تامین اعتبار برای تهیه این تجهیزات تلاش بیشتری کنیم.

 

برای یک دانش‌آموز حدود ۱۰۳ میلیون تومان هزینه شده است

 

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد:‌ ما در بخش دارو، خدمات پاراکلینکی و خدمات بیمارستانی هیچ مشکلی نداریم، زیرا هزینه آن را بیمه می‌دهد و هرچه از هزینه بیمه باقی ماند، دانش‌آموز باید پرداخت کند و ما آن هزینه را پرداخت می‌کنیم. به عنوان مثال برای یک دانش‌آموز حدود ۱۰۳ میلیون تومان هزینه شده است.

 

حسینی گفت: ما یک طرح آمایشی توان‌افزایی برای تجهیزات آموزشی،‌ کمک آموزشی و توانبخشی برای هفت گروه دانش‌آموز با نیاز ویژه داریم تا بدانیم ‌آنها به چه میزان به خدمات نیاز دارند و برای اینکه به تک تک آنها خدمات دهیم به چه میزان اعتبار نیاز داریم؟ فعلا روی این موضوع کار می‌کنیم و زمانی که تحقیقات کامل شد، باید ببینیم از بخش دولتی، عمومی و خیران چه کمک‌هایی می‎توانیم دریافت کنیم.

 

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در پایان اظهار داشت:‌ در حال حاضر در بخش دارو برای این دسته از دانش‌آموزان مشکلی نداریم، زیرا بیش از ۹۰ درصد داروهای مورد نیاز در داخل کشور تولید می‌شود. ممکن است همچنان در برخی موارد مشکلاتی داشته باشیم که باید تلاش شود با اعتباراتی که از بخش‌های دولتی، ‌عمومی و حتی خیرین می‌رسید، این مشکلات را حل کنیم.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->