درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مریم رجوی از آلبانی ممنوع‌الخروج شد

  • کد خبر: ۱۷۹۳۵۷
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۹
مریم رجوی از آلبانی ممنوع‌الخروج شد
پس از رسانه‌ای شدن خبر ممنوع الورودی مریم رجوی، منابع آگاه امنیتی اعلام کردند که خبر ممنوع الخروجی مریم رجوی نیز از آلبانی صادر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اخیرا گفته شد که دولت آلبانی «مریم رجوی» سرکرده گروهک تروریستی منافقین که چند ماه قبل از این کشور به فرانسه رفته بود، را ممنوع الورود کرده است.

حکم ممنوع الورودی مریم رجویی براساس آنچه اعلام شده بود از سوی دادگاه ضدتروریسم آلبانی صادر شده و این دادگاه پس از بررسی مستندات موجود مبنی بر هدایت اقدامات تروریستی توسط این گروهک در داخل ایران، حکم ممنوعیت ورود رجوی به آلبانی را صادر کرده است.

پس از رسانه‌ای شدن خبر ممنوع الورودی مریم رجوی، منابع آگاه امنیتی اعلام کردند که خبر ممنوع الخروجی مریم رجوی نیز از آلبانی صادر شده است.

طبق گزارش‌ها مریم رجوی که سابقه ورود از مبادی غیر رسمی به آلبانی را داشته است، در پرونده قضایی خود، حکم ممنوع الخروجی را نیز دارد. 

حواشی ممنوع‌الورودی مریم رجوی به آلبانی جلسه محرمانه ۱۵ مرداد گروهک منافقین که به ریاست مژگان پارسایی مسئول قرارگاه اشرف برگزار شد، را ملتهب کرد.

مژگان پارسائی در این باره توضیح می‌دهد که اقدامات دولت آلبانی از قبل یورش تا امروز برای درخواست حضور مریم رجوی در مکانی غیر از اشرف ۳ و ارائه توضیحات پیراموان اتهامات و اسناد مطروحه، مشکوک است و احتمال دستگیری او بسیار زیاد است.

نیرو‌های پلیس آلبانی اخیرا به دستور دادگاه ضد فساد و جرائم سازمان‌یافته این کشور برای تحقیق در خصوص اتهام‌های مربوط به حملات سایبری و تروریستی وارد اردوگاه اشرف ۳ واقع در منطقه مانزا در دورس آلبانی شده بودند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->