نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است تصویب افزایش حقوق نیروهای خدماتی وزارت آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۱۴۰۳ تامین کامل امنیت آزمون سراسری ۱۴۰۳ در مشهد | گزارشی از تقلب ارائه نشده است
سرخط خبرها

سلول‌های کشنده طبیعی به درمان تومورهای مغزی می‌آیند

  • کد خبر: ۱۷۹۷۴
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۴
سلول‌های کشنده طبیعی به درمان تومورهای مغزی می‌آیند
محققان توانستند با موفقیت فاز آزمایشگاهی و حیوانی درمان تومورهای مغزی با کمک سلول‌های کشنده طبیعی بدن را پشت سر بگذارند و منتظر مجوز لازم و تامین منابع مالی برای اجرای فاز انسانی این طرح هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسوول گروه پژوهشی سلول‌های بنیادی سرطان پژوهشگاه رویان گفت: محققان این مجموعه توانستند با موفقیت فاز آزمایشگاهی و حیوانی درمان تومورهای مغزی با کمک سلول‌های کشنده طبیعی بدن را پشت سر بگذارند و منتظر مجوز لازم و تامین منابع مالی برای اجرای فاز انسانی این طرح هستند.

مرضیه ابراهیمی افزود: محققان ما موفق به شناسایی دسته‌ای از سلول‌های کشنده طبیعی بدن شدند که این سلول‌ها در فاز پیش بالینی (آزمایش بر روی حیوان) توانستند سبب حذف سلول تومور مغزی شوند.

وی اظهار داشت: اکنون تومورهای مغزی علاج‌ناپذیر است و پژوهشگران با این روش در تلاش هستند تا سرطان‌های مغز را درمان پذیر کنند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه به احتمال زیاد مجوز اخلاق پزشکی این طرح تا پایان امسال اخذ خواهد شد، اظهار امیدواری کرد که با جذب حمایت‌های مالی، بتوانیم وارد کارآزمایی بالینی شده و در نهایت وارد مرحله خدمات به بیماران شویم.

ابراهیمی تاکید کرد: انجام طرح های تحقیقاتی در حوزه سلول درمانی به عنوان فناوری های نوین، نیازمند هزینه بالایی است که در توان این پژوهشگاه نبوده و بدون حمایت سایر مجموعه ها از جمله دولت و خیرین، این کار به کندی پیش خواهد رفت.

وی گفت: در خارج از کشور، خیرین و نیکوکاران یا صنایع بزرگ مانند صنایع دارویی از طرح های تحقیقاتی حمایت می کنند، هرچند این وضعیت در کشور ما هم تقریبا اجرا می شود اما امیدواریم با توسعه این گونه اقدامات، شاهد جهش مناسبی در فعالیت های پژوهش کشور باشیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->