واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

تجمع در دفاع از حجاب مقابل مجلس شورای اسلامی

  • کد خبر: ۱۸۰۰۱۵
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۶
  • ۱
تجمع در دفاع از حجاب مقابل مجلس شورای اسلامی
تعدادی از افراد چندین هفته است که با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی نسبت به آنچه بی‌حجابی و ولنگاری فضای مجازی می‌دانند، اعتراض دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، گروهی از افراد بیش از سه هفته است که مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده و اعتراض خود را نسبت به آنچه مسئله بی‌حجابی، ولنگاری فضای مجازی و وضعیت معیشت مردم می‌دانند، اعلام کرده‌اند.

این افراد مقابل مجلس شورای اسلامی استقرار داشته و پلاکاردهایی نظیر «اعتراض به ولنگاری فضای مجازی»،«سردار دل‌ها: جمهوری اسلامی حرم است»،« اشرافی‌گری آفت انقلاب است»، «حجاب خاک‌ریز اول است» در دست دارند.

این افراد معتقدند لایحه عفاف و حجاب موضوع حجاب شرعی را به حجاب عرفی تقلیل داده و نسبت به این موضوع انتقاد دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۱
0
0
خدا قوت به امت حزب الله که 62 روز با زن و بچه جلوی مجلس شورای اسلامی برای احیا شعائر اسلامی تحصن کرده اند و این همه رنج و سختی در این گرمای سوزان تابستان با جان و دلشان خریده اند.
واقعا ثواب جهاد برایشان منظور می شود.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->