قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر
سرخط خبرها

افزایش ۳۷ درصدی تعداد شعب اخذ رأی در مشهد

  • کد خبر: ۱۸۰۸۸
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۴
افزایش ۳۷ درصدی تعداد شعب اخذ رأی در مشهد
همه شعبه‌های اخذ رأی با همکاری فرمانداری و شهرداری در نقشه همراه مشهد جانمایی شده است
علیرضا ظهیری - تا برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین انتخابات میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، فقط ۳ روز دیگر فرصت باقی مانده است و همه عوامل اجرایی برگزاری این تورنمنت سیاسی آمادگی کامل دارند تا شهروندان بدون کوچک‌ترین مشکل و در کمترین زمان ممکن در این رخداد مهم و اثرگذار شرکت کنند.
از همین رو فرمانداری مشهد با همکاری مدیریت‌شهری با طراحی سازوکاری ویژه، به نمایش تمامی شعب اخذ رأی این شهرستان در نرم‌افزار نقشه همراه مشهد اقدام کرده است و شهروندان با استفاده از آن می‌توانند نزدیک‌ترین محل شعبه اخذ رأی را در روز جمعه دوم اسفند از روی گوشی تلفن همراه خود پیدا کنند.
معاون استاندار و فرماندار مشهد در نشست خبری خود با اشاره به این فرایند، گفت: خوشبختانه این امکان با همکاری شهرداری مشهد برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی فراهم شده و نقشه جغرافیایی تمامی شعب اخذ رأی در این شهرستان روی این نرم‌افزار قرار گرفته است.

سیدمحمدرضا هاشمی با اشاره به افزایش ۳۷ درصدی تعداد شعب اخذ رأی در شهرستان مشهد نسبت به دوره قبل انتخابات مجلس، ادامه داد: در دوره قبل ۱۱۰۹ شعبه اخذ رأی در شهرستان فعال بود. برای این دوره انتخابات مجلس افزایش ۴۱۱ شعبه‌ای داشتیم و در روز جمعه ۱۵۲۰ شعبه اخذ رأی در مناطق نوزده‌گانه شهرستان فعال است. وی با بیان اینکه از تعداد کل شعب اخذ رأی ۳۱ شعبه در بخش رضویه و ۳۰ شعبه در بخش احمد‌آباد استقرار دارد، افزود: بقیه شعب مربوط به شهر مشهد و بخش مرکزی است و همچنین از تعداد کل شعب ۹۶۷ شعبه که ۶۴ درصد تعداد کل شعب را تشکیل می‌دهد در مدارس، ۳۱۱ شعبه معادل ۲۰ درصدکل شعب در مساجد، ۲۳ شعبه در دانشگاه‌ها، ۸ شعبه در بیمارستان‌ها، ۳۱ شعبه در ادارات، ۱۷ شعبه در حسینیه‌ها و ۱۲ شعبه در فرهنگ‌سرا‌ها و کتابخانه‌ها پیش‌بینی شده است.

۳۳ هزار نفر درگیر انتخابات هستند
هاشمی در ادامه با بیان اینکه برای انتخابات پیش رو ۳۳ هزار و ۵۲۰ نفر به‌صورت مستقیم درگیر انتخابات هستند، گفت: از این تعداد ۱۵۲۰ نماینده فرماندار، ۹۶۰۰ منشی صندوق و ۴۴۸۰ مأمور انتظامی در تمامی شعب فعال هستند.

رقابت ۳۰۵ نفر در مشهد؛ تا این لحظه
معاون استاندار در ادامه با اشاره به آمار انصرافی‌ها، گفت: در تأیید نهایی که شورای نگهبان اعلام کرد، ۳۳۳ نفر برای حوزه انتخابیه مشهد و کلات به‌صورت قطعی تأیید صلاحیت شدند که تا ساعت ۱۱ روز گذشته و با کسر انصرافی‌ها ۳۰۵ نفر باقی مانده بودند. همچنین در این مدت ۱۱ نفر از حوزه انتخابیه شهرستان خارج شدند و به حوزه دیگری پیوستند و ۵ نفر هم به حوزه انتخابیه مشهد اضافه شدند. هاشمی با تأکید بر اینکه اکنون تمامی تعرفه‌ها بسته‌بندی‌شده و صبح روز انتخابات به شعب اخذ رأی شهرستان ارسال خواهد شد، افزود: در این انتخابات به‌جز فرایند شمارش آرا، بقیه کار‌ها الکترونیکی انجام می‌شود و با توجه به اینکه دستگاه احراز هویت در تمامی شعب به‌صورت آنلاین فعال خواهد بود، زمان انتظار شهروندان برای رأی دادن و همچنین امکان تخلف در انتخابات به حداقل خواهد رسید.
وی تأکید کرد: امنیت و سرعت این دستگاه بسیار بالاست، اما درصورتی‌که مشکلی به وجود آید، دستگاه امکان ارائه خدمات به‌صورت آفلاین را دارد و البته دستگاه‌های پشتیبان نیز پیش‌بینی شده است.


اولین مشارکت سیاسی دهه هشتادی‌ها
فرماندار مشهد با بیان اینکه در انتخابات امسال ۲ میلیون و ۳۷۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان مشهد واجد شرایط رأی دادن هستند، گفت: از این تعداد ۱۲۳ هزار نفر رأی‌اولی هستند و در روز انتخابات متولدان دوم اسفندماه ۱۳۸۰ به قبل می‌توانند برای دادن رأی به شعب مراجعه کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->