وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند پیام رهبر انقلاب اسلامی درپی حادثه دردناک اسکله شهید رجایی بندرعباس آمریکا به «عمران» در یمن حمله کرد پزشکیان بندرعباس را ترک کرد محکومیت قطعی قصاص برای عامل حمله به سفارت جمهوری آذربایجان بیانیه ارتش هندوستان درباره تبادل آتش و درگیری با نیروهای پاکستان کاخ سفید: ترجیح ترامپ توافق با ایران است قطر و عربستان بدهی‌های سوریه به بانک جهانی را پرداخت کردند | مسیر کمک مالی و سرمایه‌گذاری در سوریه باز شد پزشکیان: مدیریت ذخیره‌سازی کانتینر‌ها باید بررسی شود+ فیلم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه| ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید هوایی رئیس جمهور پزشکیان از نقاط آسیب دیده انفجار بندرعباس پزشکیان وارد بندرعباس شد | اعلام یک روز عزای عمومی در سراسر کشور از سوی دولت چند هواپیمای حامل نیرو‌های متخصص به دستور پوتین عازم ایران شد پزشکیان عازم بندرعباس شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع پاکستان تنش میان دهلی‌نو و اسلام‌آباد را زخم باز استعمار دانست سخنگوی وزارت دفاع: هیچ محموله‌ای با کاربرد نظامی در بندر رجایی وجود نداشته است + فیلم پیام‌های جداگانه پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان، درپی وقوع حادثه در بندرعباس عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: بانک مرکزی مسیر هدایت سرمایه‌ها را تغییر داده است ابلاغ قانون اصلاح قانون مجازات اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز از سوی قالیباف به پزشکیان پیام تسلیت رئیس‌جمهور روسیه به رهبر معظم انقلاب درپی حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس آیت الله علم الهدی: قطارشهری مشهد، مصداق عینی خدمت به مردم است | گره گشایی از ترافیک، پارکینگ و اسکان زائران، سه دستاورد خط ۳ متروی مشهد + فیلم رئیس‌جمهور: گسترش روابط همه‌جانبه با آفریقا را در دستورکار دولت قرار می‌دهیم
سرخط خبرها

ولایتی: رژیم صهیونیستی با چالش‌ها و شکست‌های بیشتری روبرو خواهد شد

  • کد خبر: ۱۸۰۵۶۱
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۶
ولایتی: رژیم صهیونیستی با چالش‌ها و شکست‌های بیشتری روبرو خواهد شد
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل، گفت: رژیم صهیونیستی هر چه در جهت حفظ خود تلاش می‌کند با شکست مواجه می‌شود و در نهایت نیز با چالش‌ها و شکست‌های بیشتری روبرو خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر ولایتی در تماس تلفنی با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس، «زیاد نخاله» دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین و «شیخ نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب الله لبنان، در خصوص موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کرد.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در گفتگو با اسماعیل هنیه گفت: ما از پیروزی‌های اخیر شما بسیار خوشحال هستیم و امیدواریم این پیروزی‌ها ادامه یابد.

ولایتی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی هر چه در جهت حفظ خود تلاش می‌کند با شکست مواجه می‌شود و در نهایت نیز با چالش‌ها و شکست‌های بیشتری روبرو خواهد شد و ایستادگی شما و برادران فلسطینی در برابر دشمنان، موجب افتخار است و بی‌تردید پیروزی با شماست.

رئیس دفتر سیاسی حماس نیز از مواضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محور مقاومت قدردانی کرد و گفت: این پیروزی‌ها با اتحاد و همراهی کشور‌ها و ملت‌های دوست و به ویژه ایران محقق شده و ان‌شاالله رژیم صهیونیستی را شکست خواهیم داد و آنچه مقاومت در کرانه باختری انجام داده ادامه خواهد یافت. حمایت‌های شما تأثیر بسیار مهمی در این پیروزی‌ها داشته و جایگاه ویژه‌ای در جبهه مقاومت دارد.

ولایتی همچنین در تماس جداگانه با «زیاد نخاله» پیروزی‌های اخیر در کرانه باختری را تبریک گفت و افزود: پیروزی‌های به دست آمده نتیجه اتحاد و همبستگی همه شما و گروه‌های فلسطینی و حزب‌الله لبنان است و دستاورد‌های این اتحاد، پیروزی نهایی خواهد بود.

زیاد نخاله هم ضمن ابراز خرسندی از پیروزی‌های به دست آمده گفت: وضعیت امروز ما بسیار مطلوب است و مقاومت هر روز در حال پیشروی و تحقق پیروزی است و هر روز قوی‌تر از قبل به مسیر روشن خود ادامه می‌دهد.

وی در پایان ضمن ابلاغ سلام به محضر مقام معظم رهبری، از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران و همچنین مواضع ولایتی تقدیر کرد و افزود: گروه‌های فلسطینی امروز با یک قلب واحد با یکدیگر همکاری می‌کنند.

ولایتی همچنین در تماس تلفنی دیگر با معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز پیروزی‌های اخیر مقاومت و سالروز پیروزی‌های جنگ‌های ۳۳ روزه را تبریک گفت.

وی افزود: از اینکه شما به رهبری جناب سیدحسن نصرالله توانستید به این موفقیت‌های بزرگ دست یابید، بسیار خرسندیم و این پیروزی‌ها موجب افتخار جهان اسلام است و شما همواره پرچمدار مبارزه در لبنان و جهان اسلام هستید.

«شیخ نعیم قاسم» نیز ضمن ابراز خرسندی از این گفتگو تأکید کرد: بی تردید حمایت مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و مواضع جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در این پیروزی‌ها داشته است و هرگز این همدلی و حمایت‌های ملت بزرگ ایران فراموش نخواهد شد و ان‌شالله با ایستادگی و مقاومت بتوانیم قدس را از این غده سرطانی آزاد کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->