اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است
سرخط خبرها

آیت‌الله علم الهدی: کاروان خدام‌الحسین(ع)، نماد هویت مشهد و امام رضا (ع) است

  • کد خبر: ۱۸۱۲۵۳
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۷
آیت‌الله علم الهدی: کاروان خدام‌الحسین(ع)، نماد هویت مشهد و امام رضا (ع) است
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: حضور کاروان خدام‌الحسین (ع) در مدفن مطهر امیرالمؤمنین (ع)، نمادی از هویت مشهد و امام رضا (ع) است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی با اشاره به اعزام کاروان هزارنفره خادمان شهر مشهد به نجف اشرف برای خدمت‌رسانی به زوار اربعین حسینی اظهار کرد: در جریان مراسم بدرقه و اعزام عزیزان پرتلاش ما در کاروان خدام‌الحسین (ع) به نجف اشرف، بنده عرض کردم که برهه زمانی مربوط به حضور آن‌ها در شهر امیرالمؤمنین (ع) و خدمت به زائران اربعین حسینی در زمره بلندمرتبه‌ترین موقعیت‌های زندگی در طول عرصه زندگانی آن‌هاست که هم باید به آن توجه خاص داشته و هم برای آن شاکر باشند.

وی افزود: این حضور داوطلبانه در گرمای شدید این روز‌های عراق با تمام چالش‌های خدمت شبانه‌روزی، مصداق عملی تحقق همان توصیه علی ابن موسی‌الرضا (ع) به ریان ابن شبیب است که فرمود هر زمان به یاد اباعبدالله (ع) و یاران او افتادی، آرزو کن که‌ای کاش به‌جای شما بودم و این آرزو نه‌فقط در مقام سخن بلکه باید در عمل تحقق پیدا کند. این عزیزان هم با مجاهدت‌های خود نشان داده‌اند که انسان می‌تواند فراتر از آرزو کردن، آرمان حسین‌ابن‌علی (ع) و هدف قیام او را در زندگی دنبال و به عبارت دیگر، حسینی زندگی کند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اعضای کاروان خدام‌الحسین (ع) همان عزیزانی هستند که در طول سال، خالصانه به زائران و مجاوران علی ابن موسی‌الرضا (ع) خدمت می‎کنند و اکنون که برای خدمت به زائران اربعین عازم کربلای معلی شده‌اند، این اعزام تجلی همان کلام صادقی است که فرمود «کُلُّ یَومٍ عاشورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا» و هر روز، روز عاشورا و هر نقطه از عالم کربلاست.

وی ادامه داد: پیاده‌روی باشکوه اربعین، مصداق آشکار قدرت‌نمایی اصحاب‎الحسین (ع) در قرن حاضر است. این زیارت روبه توسعه که سال به سال بر ابعاد آن افزوده می‌شود، نشان روشنی از افزوده شدن بر صف یاران حسین‌ابن‌علی (ع) است و در این مقام، کاروان خدام‌الحسین (ع) خدمتگزاران به این جبهه هستند بنابراین باید در هر لحظه از اوقات خدمتی در نجف اشرف، خود را در محضر حضرت سیدالشهدا (ع) ببینند و یقین داشته باشند که امام حسین (ع) بر احوالشان واقف و آگاه است.

علم‌الهدی با بیان اینکه اربعین، تجلی تبدیل شدن یک کاروان ۱۲۰ نفره به صفوف پرشمار دلدادگان و شیعیان و نشانه نصرت الهی است، تصریح کرد: این فزونی در نفرات و امکانات، همچنان ادامه دارد. یک سند از این فزونی هم اعزام کاروان هزار نفره از خادمان شهر امام رضا (ع) است که به عشق خدمت، روانه شهر امیرالمؤمنین (ع) می‌شوند. بر همین اساس می‌گوییم حضور کاروان خدام‌الحسین (ع) در مدفن مطهر امیرالمؤمنین (ع)، نمادی از هویت مشهد و امام رضا (ع) است و همه زائران و مجاوران، این عزیزان را در مقام خدام امام هشتم (ع) می‌بینند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->