ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

حجت‌الاسلام قرائتی برای زائران اربعین حسینی پیامی منتشر کرد + متن پیام

  • کد خبر: ۱۸۱۹۳۲
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷
حجت‌الاسلام قرائتی برای زائران اربعین حسینی پیامی منتشر کرد + متن پیام
همزمان با ایام اربعین حسینی و برگزاری راهپیمایی اربعین، پیام حجت‌الاسلام و المسلمین قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور به زائران اربعین منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، متن این پیام به شرح ذیل است:

سلام علیکم

خدمت همه زائران اهل بیت خصوصا زائران کربلا بالاخص زائران اربعین سلام می کنم.

باران که می بارد چند دقیقه ای، چند ساعتی سیل راه می افتد. این انسان است که باید از باران و جاری شدن آب استفاده کند، سدسازی کند و جلو هدر رفتن آب را بگیرد.

در مساله اربعین هم همینطور است، یک سیلی است که میلیون ها آدم از راه های دور و نزدیک، با عشق و علاقه، بدون ماموریت، بدون اضافه کار، بدون منت، بدون ناز و با عشق، به نحوی که هر کسی یک سال می رود می گوید سال دوم هم می خواهد برود.

این موج بندگی خدا، موج عبادت، موج رابطه با امام حسین(ع) چگونه باید هدایت شود؟

باید مواظب باشیم که خرابش نکنیم! قالی بافتن چند ماهی بیشتر طول نمی کشد ولی همان قالی را ۵۰ سال تا ۱۰۰ سال باید حفظ کرد. یک آتش کل قالی را از بین می برد.

شما کبریت را که روشن می کنید به چوب کبریت نگاه کنید بعد از چند ثانیه خاموش می شود، کربلا و اربعین هم بعد از چند روز تمام می شود ولی این ما هستیم که این چوب کبریت را باید مدیریت کنیم.

چطور مدیریت کنیم؟ سریع تا کبریت روشن شد فوری آن را وصل کنیم به گاز، گاز که روشن شد وصلش کنیم به غذا، غذا که پخته شد وصلش کنیم به انسان، انسان که سیر شد وصلش کنیم به خدا؛ یعنی این کبریت تا خدا پیش می رود.

خدا نیاورد روزی را که انسان راهپیمایی برای امام حسین(ع) داشته باشد ولی نمازش را نخواند یا کوتاهی کند!

این کاروان هایی که می روید حداقل کاری که می کنید نماز را برای یکدیگر بخوانید. من یادم هست جوان بودم قبل از انقلاب، طلبه نجف بودم پیاده می رفتیم کربلا، با استادمان آیت الله رضوانی که در شورای نگهبان بود، یادداشتهای کتاب رسائل و مکاسب را در راه برایش می خواندیم.

می شود در یک راهپیمایی کسی که نمازش درست است بشود معلم تو و بروید به سمت کربلا و نمازتان را درست کنید، نماز جماعت را عنایت کنید.

شما می دانید امام حسین(ع) روز عاشورا نمازش دو رکعتی بود، چون امام حسین(ع) مسافر بود، دوم محرم آمد و دهم محرم شهید شد، از دوم تا دهم می شود هشت روز که مسافر نمازش شکسته است، علاوه بر اینکه نماز جنگ هم با نماز عادی فرق می کند.

نماز دو رکعتی سی و پنج کلمه دارد، امام حسین(ع) که می روید به زیارتش، سی عدد تیر به او زدند، یعنی تقریبا هر کلمه یک تیر خورد.

این یعنی چی؟ امام حسین(ع) که می توانست نمازش را توی خیمه بخواند، چون روز عاشورا آمد توی خیمه احوال امام سجاد(ع) را پرسید، مخصوصا عنایت داشت زیر آفتاب بخواند همه ببینند.

نماز جماعتتان باید شکوهش بالاتر باشد، اقامه عزاداری هست اقامه دین هم باید باشد، اقامه تقوا هم باید باشد.

به مساله نماز اهمیت داشته باشید، نه نماز خودتان، هر کدام از شما، شمایی که چند شبانه روز پیاده روی کردید تا به امام حسین(ع) بگویید اشهد انک قد اقمت الصلاه… خودتان هم اقمت الصلاه.. نماز را اقامه کنید.

بچه شما نماز می خواند، خواهرت برادرت نماز می خواند، شما راجع به نماز کتابی خواندید، اگر سوالی راجع به نماز داشتی نمی خواهی در این سفر مساله نمازت را بازنگری کنی؟

شما که این همه پیاده روی می روید به عشق امام حسین(ع)، حساب سال داری و خمس مالت را می دهی، همانطور که می روید عذر خواهی کنید، قدم هایی که بر می‌داریم برای افراد برداریم، در جوانی موفق شدم پیاده رفتم کربلا، یادم هست با خودم می گفتم که این راهی که می روم به قصد شیخ مفید، به قصد سرلشگر سلیمانی، به قصد فلان شهید، هر چند قدمی با یک نیت؛ شما که دارید می روید بگو این پنج قدم ثوابش مال فلانی باشد، دیگران را شریک کنید در کار خودتان.

اگر یک عالم یا یک روحانی در کاروان هست، سوال مذهبی دارید ازش بپرسید.

امام حسین(ع) اولین عزیزی است که برایش پیاده روی می‌کنیم، این پیاده روی خیلی برکت دارد، گر چه از تلویزیون های دنیا نشان نمی دهند. اینها اگر برای یک مساله جزئی صد نفر جمع شوند نشان می دهند اما راهپیمایی میلیونی را نشان نمی دهند.

نشان ندهند، تا کی خواب هستند؟ بعد بیدار می شوند، این تشیع، این زیارت و این امام حسین(ع) و این خون ها ارزش دارد به شرطی که ما هم در خط امام حسین(ع) باشیم.

خدا از همه شما قبول کند.

التماس دعا داریم

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->