زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش چشمگیر تصادفات در سفر اربعین ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۸۲۷۱۱
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
کاهش چشمگیر تصادفات در سفر اربعین ۱۴۰۲
وزیر کشور گفت: پلیس در خدمات‌رسانی به زوار شرایطی را فراهم کرده است که در مقایسه با سال گذشته که تعداد زوار افزایش پیدا کرده اما شاهد کاهش چمشگیر تصادفات و جان‌باختگان سفر اربعین نسبت به سال گذشته هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی، وزیر کشور با حضور سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران از قرارگاه اربعین (ارتباط ویدئوکنفرانسی با مرز‌های مهران، خسروی، ریمدان و میرجاوه، تمرچین، باشماق، چذابه و شلمچه) در محل مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا بازدید کرد و در ارتباط مستقیم با مرز‌های کشور از آخرین وضعیت تردد و خدمات‌دهی به زائران مطلع شد.

وزیر کشور در این بازدید ضمن عرض تسلیت ایام اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و عرض خداقوت و خسته نباشید به همکاران مجموعه انتظامی در سراسر کشور خصوصا همکاران حاضر در پایانه‌های مرزی اظهار داشت: به‌حمدالله امسال شاهد برگزاری اربعین بسیار باشکوهی به واسطه خدمات مجاهدانه همکاران در مجموعه انتظامی کشور بودیم، با خدمات‌رسانی شبانه‌روزی نیرو‌های انتظامی تردد زائران در مرز با سهولت در حال انجام است و ان‌شاءالله تا پایان این سفر معنوی شاهد نظم و امنیت باشیم.

احمد وحیدی با بیان این که تلاش همه دست‌اندرکاران این بوده است تا برای عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) سفر زیارتی آسان، ارزان و ایمن رقم بخورد، نقش کارکنان فرماندهی انتظامی کشور را برجسته و مهم ارزیابی کرد، گفت: به‌حمدالله نتایج مطلوب بوده است و زوار عزیز رضایت دارند که البته از الطاف حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و تلاش‌های همه بزرگواران خصوصا فراجا است که در خط مقدم خدمات‌رسانی به زوار قرار دارد.

وزیر کشور همچنین مدیریت، برنامه‌ریزی و اقدامات فراجا در ارائه خدمات انتظامی به زوار اربعین در حوزه‌های گوناگون اعم از ارائه خدمات انتظامی هوشمند، صدور آسان و ارزان گذرنامه زیارتی، تسهیل در تردد زوار در مرزها، مدیریت ترافیک جاده‌ای و ... را بی‌بدیل خواند و تصریح کرد: از حسن تدبیر فرمانده کل انتظامی کشور و مجاهدت همه فرماندهان، مسئولان و کارکنان عزیز در سازمان عظیم انتظامی به‌ویژه در پایانه‌های مرزی غربی و شرقی که در برگزاری هرچه بهتر اربعین حسینی (ع) تلاش و خدمات‌رسانی می‌کنند و همچنین عزیزانی که در موضوع صدور گذرنامه زیارتی، راهنمایی و رانندگی برای تسهیل تردد و مسائل ترافیکی در جاده‌ها، کمک رسانی و امداد در هر مقطعی که نیاز بوده است، در کنار زوار اربعین حسینی (ع) بوده‌اند و خالصانه و بدون توقع خدمات‌رسانی کرده‌اند، تقدیر و تشکر صمیمانه می‌کنم.

وی افزود: امسال بیش از ۳.۵ میلیون نفر از مرز‌های کشور به عتبات عالیات مشرف شده‌اند که در مقایسه با سال گذشته تعداد زوار افزایش پیدا کرده است و با این وجود شاهد کاهش چمشگیر تصادفات و جان‌باختگان سفر اربعین نسبت به سال گذشته هستیم که این دستاورد مهم، نتیجه تمهیدات اندیشیده‌شده بخصوص از سوی فراجا بوده است.

این مقام مسئول ضمن اشاره به رضایتمندی زوار از برنامه‌ریزی مناسب قرارگاه‌های اربعین گفت: امسال شاهد تردد سهل و روان زائران اربعین حسینی (ع) از پایانه‌های مرزی بدون ایستایی هستیم. این موضوع در بخش اتباع بیگانه هم بوده، هرچند به هر حال مشکلاتی هم وجود داشت، اما با کار بسیار ارزشمند و خوب فراجا در حوزه دیپلماسی انتظامی و هماهنگی‌های خوبی که با مسئولان عراقی انجام شد، به‌حمدالله این موضوع سامان یافته و انجام شده است.

هماهنگی مطلوب بین دستگاه‌های دولتی و مردمی

وحیدی با بیان این که هماهنگی بسیار خوبی بین دستگاه‌های دولتی و مردمی در زمینه خدمات‌دهی به زائران در مراسم اربعین رقم خورده است، تاکید کرد: از فرماندهی انتظامی کشور، مسئولان و کارکنان عزیز فراجا در همه رده‌های پلیس‌های تخصصی که با اعتقاد و ایمان راسخ به پروردگار یکتا، بدون تعطیلی و شبانه‌روزی خود را به عنوان خدمتگزاران زوار عزیز اربعین حسینی (ع) می‌شناسند و به این امر افتخار می‌کنند، از صمیم قلب تشکر و قدردانی می‌کنم و امیدوارم موفق و سربلند باشند. 

در این بازدید، مسئولان قرارگاه‌های مرزی اربعین فراجا به صورت ویدئوکنفرانسی گزارشی از آخرین وضعیت عملکرد پلیس، نحوه اجرای تمهیدات و خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی (ع) را به وزیر کشور و فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران ارائه کردند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->