۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد
سرخط خبرها

اعزام موفق کاروان خدام‌الحسین(ع) با تکیه بر ظرفیت دیپلماسی شهری بود

  • کد خبر: ۱۸۳۲۳۹
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
اعزام موفق کاروان خدام‌الحسین(ع) با تکیه بر ظرفیت دیپلماسی شهری بود
رئیس ستاد اربعین شهرداری مشهدمقدس گفت: امسال را شاید بتوان نخستین سالی دانست که با تکیه بر ظرفیت دیپلماسی شهری، کاروان هزارنفره خدام‌الحسین(ع) در کمترین زمان ممکن و در بالاترین سطح آمادگی به عراق اعزام و روند خدمت‌رسانی مطلوب به زائران حسینی از ابتدا بی‌هیچ نقص و چالشی انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم زوکی‎‌نژاد با اشاره به طیف وسیع خدمات کاروان هزار نفره خدام‌الحسین(ع) در نجف اشرف و مرز مهران افزود: حقیقت این است که امروزه دیگر می‌توان از اجتماع میلیونی اربعین حسینی به‌عنوان نماد تجلی شکوه و همبستگی امت اسلام و شیعیان یاد کرد تا آنجا که علاوه بر حضور میلیون‌ها زائر دلداده از اقصی نقاط جهان در این رویداد عظیم فرهنگی، هر دستگاه، نهاد و سازمانی هم که توان تسهیلگری در فرآیند خدمت‌رسانی به زوار اربعین را در اختیار داشته، به میدان آمده تا شاهد یک همگرایی بزرگ و فراگیر پیرامون نام مبارک اباعبدالله(ع) باشیم.

وی اضافه کرد: بر همین اساس است که شهرداری مشهدمقدس در اربعین امسال تلاش کرد تا فعالیت‌های مختلفی را تعریف و بسته‌های متنوعی از خدمات را به زائران اربعین در کشور عراق ارائه کند.

رئیس ستاد اربعین شهرداری مشهدمقدس خاطرنشان کرد: کاروان هزارنفره خادمان شهر مشهدمقدس که امسال به همت شهرداری و با شعار محوری «مشهد برای حسین(ع)» راهی کشور عراق و نجف اشرف شدند، در حوزه‌های مختلف خدمات شهری، حمل‌ونقل، فرهنگی و اجتماعی نقش‌آفرینی داشته‌اند و این فرآیند دوازده روزه تا پایان مناسک اربعین حسینی هم ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: امسال را شاید بتوان نخستین سالی دانست که با تعامل و همراهی بخش‌های مختلف از جمله سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق، کنسولگری عراق در مشهد و همچنین ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور، هیچ‌گونه خلل و مشکلی در فرآیند اعزام نیرو و ماشین‌آلات مختلف به وجود نیامد و با تکیه بر ظرفیت دیپلماسی شهری، کاروان هزارنفره خدام‌الحسین(ع) در کمترین زمان ممکن و در بالاترین سطح آمادگی به عراق اعزام شد و روند خدمت‌رسانی مطلوب به زائران حسینی از ابتدا بی‌هیچ نقص و چالشی انجام شد.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهدمقدس تصریح کرد: از ابتدا این‌طور برنامه‌ریزی شد که عمده تمرکز و محور فعالیت‌های شهرداری مشهدمقدس در ایام اربعین حسینی در حوزه خدمات شهری باشد و به همین دلیل، حدود ششصدنفر از کاروان هزارنفره خدام‌الحسین(ع) را پاکبانانی تشکیل دادند که به‌صورت شبانه‌روزی و در سه شیفت کاری، نظافت معابر منتهی به حرم مطهر علوی، مسیر‌های آغاز پیاده‌روی به سمت کربلای معلی و خیابان‌های دیگر را به عهده داشتند.

وی تأکید کرد: روند کلی خدمت‌رسانی‌ها از روز شنبه چهارم شهریور آغاز و از همان زمان تاکنون به‌طور متوسط روزانه ۱۷هکتار از معابر اصلی شهر زیارتی امام علی(ع) توسط پاکبانان مشهدی رفت‌وروب و حدود ۱۸۰هزار کیلوگرم زباله نیز به‌صورت روزانه از این خیابان‌ها جمع آوری شد. علاوه بر این، در ساعات اوج گرما نیز یک دستگاه مه‌پاش در معابر منتهی به حرم منور علوی فعالیت داشت تا تشرف برای زائران به دور از آسیب‌های ناشی از گرمازدگی صورت گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->