حدود ۷۰ درصد اسرائیلی‌ها خواستار استعفای نخست وزیر رژیم صهیونیستی شدند آمریکا خواستار کاهش نفوذ چین در کانال پاناما شد قالیباف در نشست خبری مشترک با همتای عراقی: ایران و عراق برای حمایت از جبهه مقاومت مصمم هستند در دیدار الجولانی با ولیعهد عربستان چه گذشت؟ دستگیری اعضای یک شبکه‌ی تکفیری در شمال غرب کرمانشاه (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) رئیس پارلمان عراق: نباید امنیت منطقه مورد تهاجم قرار بگیرد + فیلم دادستان کل کشور: امروز موضوعات معیشتی و اقتصادی در اولویت مسائل کشور است سرپرست فرمانداری مشهد: ۱۰۹ پروژه در دهه فجر ۱۴۰۳ در مشهد به بهره برداری می‌رسد رئیس کمیته برنامه هفتم پیشرفت مجلس خبر داد: ایجاد دفتر نظارت بر اجرای برنامه هفتم پیشرفت در دیوان محاسبات اعلام وصول سؤال از همتی وزیر اقتصاد در صحن علنی مجلس (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) دیدار عراقچی با معاون وزیر خارجه قزاقستان سیدعلی موسوی، سفیر جدید ایران در انگلیس شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: آمریکا نقض پیمان می‌کند و مذاکره با آن، اتلاف وقت است حجت‌الاسلام سیدعلی خمینی: بالاترین مصادیق جهاد، کمک به بهبود معیشت مردم است رئیس پارلمان عراق و رئیس مجلس ایران دیدار کردند (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) دبیر شورای عالی امنیت ملی: خلق دوگانه‌های کاذب در جامعه تاکتیک دشمن است مجلس لایحه موافقت‌نامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجارت بین ایران و هند را تصویب کرد کشته‌شدن ۱۲ نفر بر اثر انفجار خودروی بمب‌گذاری‌شده در منبج سوریه + ویدئو بقایی: مهاجرت، حقابه و امنیت باید در چارچوب‌ دیپلماتیک مطرح شود | هر دولت و حکومتی که موردحمایت سوریه باشد، موردحمایت ماست + فیلم فرمانده کل سپاه: هیچ دشمنی یارای نفوذ در درون قلب و ذهن سپاه را ندارد نمایندگان رهبر معظم انقلاب اسلامی با جانبازان دیدار کردند (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) + عکس اعزام شناورهای ارتش و سپاه به امارات تصویب ممنوعیت برگزاری تجمعات و راهپیمایی در مکان‌های حساس و امنیتی مهدی نصیری آزاد شد + جزئیات رئیس‌جمهور در نشست سران قوای سه‌گانه: تا قبل از عید اقداماتی برای تأمین معیشت مردم انجام می‌دهیم + ویدئو قالیباف: مردم زیر فشار‌های اقتصادی له می‌شوند | حقوق مردم نسبت به تورم رشد پیدا نکرده است + فیلم اژه‌ای: در اجرای سیاست‌های کلی و برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشتیم | اقتصاد مسئله اول کشور است + فیلم رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است
سرخط خبرها

دعوت سپاه از مردم برای حضور حداکثری در انتخابات

  • کد خبر: ۱۸۳۵۴
  • ۰۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۷
دعوت سپاه از مردم برای حضور حداکثری در انتخابات
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای از ملت شگفتی‌ساز ایران برای حضور حماسی و حداکثری در انتخابات دوم اسفندماه دعوت کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با دعوت از ملت شگفتی‌ساز ایران برای حضور حماسی و حداکثری در انتخابات دوم اسفندماه، تحقق راهبرد «ایران قوی» را نیازمند «مجلسی قوی» و برخوردار از اراده، اقتدار و انگیزه برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و ایستادگی مقتدر در برابر دشمنان در دفاع از منافع ملی و آرمان‌های انقلاب و میهن اسلامی دانست.

در بخشی از این بیانیه آمده است: «انتخابات» به عنوان مظهر اراده ملی و مردم سالاری دینی یکی از عرصه‌هایی است که ملت عظیم‌الشأن ایران طی ۴۱ سال گذشته آن را در زمره وظایف شرعی، ملی و انقلابی غفلت ناپذیر تلقی و با حضور هوشمندانه و انتخاب آگاهانه خود همواره ابهت، عزت، عظمت و اقتدار میهن اسلامی را به رخ جهانیان کشیده است.

این بیانیه می‌افزاید: بی‌تردید حضور متراکـم، حداکثری و عمومی و در عین حال مومنانه و آگاهانه مردم در پای صندوق‌های رای در انتخابات روز جمعه، آن هم در امتداد یوم الله تشییع، تکریم و بدرقه سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی به ابدیت، حماسه شگفتی‌ساز و معجزگون دیگری را در تاریخ انقلاب اسلامی و ایران عزیز خلق و با وارد ساختن سیلی محکم دیگری به آمریکای تروریست و جنایتکار، آمال و آرزو‌های شیطانی جبهه دشمن را باطل و با ارتقای قدرت ملی، نوید بخش تولید مجلسی معظم، مقتدر و درخور شایستگی‌های ملت ایران گردد.

این بیانیه با دعوت از آحاد ملت شریف و حماسه ساز ایران برای حضور پرشور و قدرتمندانه در انتخابات دوم اسفند ماه ۹۸ در لبیک به ندای حکیمانه مقام عظمای ولایت و رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، این حضور را نشان‌دهنده بلوغ سیاسی ایرانیان و ارتقای موقعیت  و تثبیت موفقیت‌های نظام، مایه شکوه، عزت و آبروی بین المللی کشور و موجب تحکیم امنیت و آرامش پایدار قلمداد و حضور بالنده و پر شوق خانواده بزرگ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اسلامی و بسیج مستضعفین در این آوردگاه خطیر و آزمون بزرگ را مهم و الهام بخش ارزیابی کرده است.

در پایان این بیانیه تصریح شده است: به توفیق الهی، مجلس آینده با حضور نمایندگانی با ایمان، شجاع، کارآمد، وظیفه شناس، پرانگیزه وفادار به ملت، انقلاب و کشور و سرسخت برابر دشمنان و دل نبسته به مطاع مالی و دنیوی، مجلسی در تراز انقلاب اسلامی و دارای اراده جهادی و انقلابی برای غلبه بر جنگ اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه دشمنان و توانمندی رفع مشکلات و نیازمندی‌های اقتصادی و معیشتی مردم خواهد بود و با نصب العین قرار دادن راهبرد «ایران قوی» تمامی همت و توان خود برای درخشش بیشتر ایران و ایرانی در سپهر جهانی و در عین حال زندگی عزتمندانه و شرافتمندانه اقشار و آحاد مختلف به کار می‌گیرد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->