قیمت امروز دینار عراق به افغانی (پنجشنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) سفارت ایران در کابل شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای زائران افغانستانی اربعین را برداشت مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری می‌توانند برای پیاده‌روی اربعین به عراق بروند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم فیلم | تب والیبال در ولایت میدان وردک افغانستان شرایط ثبت نام دانش آموزان اتباع در مدارس تهران اعلام شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز افغانی به دینار عراق (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مشکلات زائران افغانستانی اربعین برای سفر به ایران و رسیدن به عراق استقبال طالبان از راه‌اندازی دفتر «توسعه پایدار» سازمان ملل در آسیای مرکزی آمریکا اجازه سفر امیرخان متقی به اسلام‌آباد را نداد قیمت امروز افغانی افغانستان (سه‌شنبه، ۱۴ مرداد ۱۴۰۴) بقائی: تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناختن طالبان براساس «منافع ملی» خواهد بود نماینده مردم مشهد در مجلس: تعارض منافع سبب عدم رسیدگی به موضوع اتباع شده است طالبان قراردادی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار برای تامین برق با یک شرکت خصوصی منعقد کرد ۱۰۰ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن افغانستان در هفته گذشته جابه‌جا شده است دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: دشمن در تلاش برای ایجاد تصویر منفی بین ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها است گوترش با اشاره به بحران انسانی در افغانستان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی شد برنامه جهانی غذا: برای کمک به نیازمندان افغانستان ۵۳۹ میلیون دلار نیاز است سازمان ملل در رابطه با مرگ‌ومیر کودکان افغانستانی براثر ابتلا به سرخک هشدار داد زائران افغانستانی و پاکستانی که برای سفر به عراق از ایران ترانزیت می‌شوند واکسینه می‌شوند
سرخط خبرها

روز‌های سخت مهاجران افغانستان در پاکستان؛ ۲۵۰ مهاجر بازداشت شدند

  • کد خبر: ۱۸۳۷۸۱
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴
روز‌های سخت مهاجران افغانستان در پاکستان؛ ۲۵۰ مهاجر بازداشت شدند
رسانه‌ها از بازداشت ۲۵۰ پناهجوی افغانستان در پاکستان در ۲۴ ساعت گذشته خبردادند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منیژه کاکر، وکیل مدافع و فعال حقوق بشر اعلام کرد دولت پاکستان در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۲۵۰ پناهجوی افغانستان را در شهر کراچی بازداشت کرده است.

وی افزود: اکثر افرادی که مدارک قانونی اقامتی در پاکستان دارند نیز توسط پلیس پاکستان بازداشت می‌شوند.

در همین حال؛ میراحمد رووف، رییس شورای مهاجران افغانستان در پاکستان، می‌گوید که پس از درگیری‌های مرزی میان نیرو‌های افغانستان و پاکستان، پلیس پاکستان در شهر کراچی بیش از ۱۰۰ تن مهاجر افغانستان را بی‌گناه بازداشت و آزار و اذیت کرده‌اند.

او با بیان اینکه بازداشت‌ها نگرانی‌های زیادی را در میان مهاجران افغانستان ایجاد کرده و به بهانه مهاجران غیرقانونی جریمه‌های بسیار سنگینی نیز از افغانستان اخذ می‌کنند.

فیض الله ترک، مهاجر افغانستان در پاکستان در این باره می‌گوید: ما شاهد بودیم که پلیس پاکستان روز گذشته در شهر کراچی بیشتر از صد نفر را دستگیر کرد و این روند ادامه دارد.

از سویی هم، سرفراز بوگتی، وزیر وزیر کشور پاکستان با هشدار اخراج مهاجران غیرقانونی در پاکستان، بر عملی ساختن طرحی مبنی بر باز گردادند مهاجران به کشورشان تاکید کرده است.

سرفراز بوگتی، گفته است: ما یک برنامه‌ای را ایجاد کرده‌ایم که از سوی اداره نیرو‌های استراتژیک پاکستان نیز تایید شده است.

بربنیاد این طرح، هر قدر مهاجران غیرقانونی که در پاکستان حضور دارند، از هر کشوری که باشند، هشدار دریافت کرده و به کشورشان برگردانده خواهند شد. اما مهاجران قانونی در کشور ما همچون هر کشور دیگری، می‌توانند حضور داشته باشند.

سرافراز بوگتی، همچنان گفته است که اعضای گروه تحریک طالبان که از افغانستان وارد پاکستان می‌شود، اگر افغان باشد یا نباشد هراس‌افگن هستند و اسلام‌آباد پاسخ حملات‌شان را می‌دهد.

در همین حال، وزارت مهاجران طالبان از میزبانان پناهجویان افغانستان به ویژه پاکستان می‌خواهد که به حقوق جهانی پناهجویان تمکین کنند.

عبدالمطلب حقانی، سخنگوی وزارت مهاجران طالبان به رسانه‌ها گفته است که از همه کشور‌های میزبان می‌خواهیم که رفتار انسانی با افغان‌ها داشته باشند و حقوقی را که بربنیاد قوانین بین‌المللی داده شده، برای آنان بدهد.

این در حالی است که دو روز قبل نیز پولیس کراچی پاکستان ۱۲۱ تن از مهاجرین افغانستان را بازداشت کرده بودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->