لزوم تداوم ارتباط معتکفین با مسجد آغاز اعزام دانشجویان به سفر عمره از ۲۵ آبان‌ماه | اعزام بدون قرعه‌کشی زوج‌های دانشجو در خراسان رضوی تأکید قرائتی بر اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهند شد برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا
سرخط خبرها

بازگشت ۲۷۰۰ زائر به آغوش خانواده در دفاتر پیداشدگان حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۱۸۴۵۸۴
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹
بازگشت ۲۷۰۰ زائر به آغوش خانواده در دفاتر پیداشدگان حرم مطهر رضوی
همزمان با دهه پایانی ماه صفر، نزدیک به ۲ هزار و ۷۰۰ زائر پیداشده در دفاتر بخش رسیدگی به امور پیداشدگان و گمشدگان حرم مطهر رضوی به آغوش گرم خانواده بازگشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به توسعه روزافزون اماکن متبرکه رضوی و همچنین حضور پرشور زائران در ایام مناسبتی همچون دهه پایانی ماه صفر، ممکن است برخی از زائران به ویژه کودکان و سالمندان اعضای خانواده و همراهان خود را در حرم مطهر گم کنند، در این راستا دفاتر پیداشدگان زیر نظر معاونت خدمات زائران حرم مطهر رضوی به صورت شبانه‌روزی آماده خدمات‌رسانی به دلدادگان انیس النفوس (ع) است.

در دهه پایانی صفر امسال نیز ۹ دفتر پیداشدگان در صحن‌های انقلاب اسلامی، آزادی، کوثر، مسجد گوهرشاد، رواق‌های دارالحجه و حضرت زهرا (س)، رینگ‌های شیخ طوسی و شیخ طبرسی و همچنین باب الرضا (ع) با حضور جمعی از بانوان خادمیار پاسخگوی زائران و مجاوران بودند و لبخند آرامش را بر چهره‌های نگران ۲ هزار و ۶۸۲ زائر پیداشده نشاندند.

تمامی این دفاتر به وسیله سیستم شبکه به یکدیگر متصل هستند و زائران گم شده امکان ثبت پیام برای همراهان خود، انجام تماس تلفنی با اقوام و نزدیکان‌شان و همچنین شارژ تلفن همراه خود به منظور تماس با همراهان‌شان را در آن‌ها داشتند.

همچنین ارائه خدمات ویژه مادر و کودک شامل امکان استراحت و شیردهی به کودک، تعویض لباس و تعویض پوشک کودک، از جمله خدمات ۵ دفتر پیداشدگان حرم مطهر رضوی در صحن‌های انقلاب اسلامی، آزادی، کوثر، شیخ طوسی و همچنین باب الرضا (ع) به مادران به شمار می‌آید چنان‌که ۲۶۵ زائر در دهه پایانی صفر از این خدمات بهره‌مند شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->