لزوم تداوم ارتباط معتکفین با مسجد آغاز اعزام دانشجویان به سفر عمره از ۲۵ آبان‌ماه | اعزام بدون قرعه‌کشی زوج‌های دانشجو در خراسان رضوی تأکید قرائتی بر اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهند شد برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا
سرخط خبرها

ارائه خدمات رایگان درمانی به بیش از ۴۳ هزار بیمار در دهه آخر صفر

  • کد خبر: ۱۸۴۵۹۰
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۲
ارائه خدمات رایگان درمانی به بیش از ۴۳ هزار بیمار در دهه آخر صفر
مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی از بهره‌مندی ۴۳ هزار و ۳۹۲ بیمار از خدمات پزشکی رایگان پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر حضرت رضا (ع) و دارالشفای امام (ع) در سه روز پایانی ماه صفر (۲۳ تا ۲۵ شهریور ماه جاری) خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مهدی سلطانی‌فر با اشاره به خدمت رسانی شبانه‌روزی کادر درمان این موسسه درمانی در دهه آخر صفر گفت: در چهار روز پایانی ماه صفر از ۲۲ تا ۲۵ شهریور ماه، ۳۵ هزار و ۳۳۰ بیمار اورژانسی به پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر رضوی مراجعه کردند و از خدمات شبانه‌روزی و رایگان این پایگاه‌ها بهره‌مند شدند.

او با اشاره به انجام ۷۵۶ مأموریت توسط تیم‌های اورژانس مستقر در اماکن متبرکه رضوی در چهار روز پایانی ماه صفر افزود: در این مدت همچنین بوسیله آمبولانس‌های مستقر در اماکن متبرکه، ۲۶۰ بیمار اورژانسی برای ارائه خدمات تکمیلی پزشکی به دارالشفای امام (ع) و ۵۳ بیمار نیز به بیمارستان‌های سطح شهر مشهد اعزام شدند.

مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی با تأکید بر خدمات‌رسانی رایگان دارالشفای امام (ع) در سه روز پایانی ماه صفر گفت: در مجموع، ۱۳ هزار و ۷۴۶ بیمار در بازه زمانی ۲۳ تا ۲۵ شهریورماه به این مرکز درمانی مراجعه کردند و از ۱۵ هزار و ۱۰۴ خدمت پزشکی رایگان بهره‌مند شدند.

 

او ادامه داد: در مجموع در این سه روز، ۸ هزار و ۹۳۹ بیمار از ویزیت پزشکان عمومی، ۳ هزار و ۸۷۷ بیمار از خدمات تزریقات و سرم‌تراپی، ۳۹۶ بیمار از خدمات دندانپزشکی اورژانس، ۳۵۱ بیمار از خدمات واحد اورژانس و نیز ۱۸۳ بیمار از خدمات بخش تصویربرداری در دارالشفای امام (ع) استفاده کردند.

دکتر سلطانی‌فر ادامه داد: این مؤسسه با توجه به پیش‌بینی تشرف پرشور دلدادگان حضرت ثامن الحجج (ع) در ایام پایانی ماه صفر به بارگاه ملکوتی رضوی، با اتخاذ تمهیدات ویژه با همکاری نهاد‌های مختلف بر تعداد پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر، آمبولانس‌ها، نیرو‌ها و سایر خدمات اورژانس در محدوده اماکن متبرکه رضوی و همچنین خدمات و نیرو‌ها در دارالشفای امام (ع) افزود.

او تصریح کرد: مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی این خدمات متنوع پزشکی را با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اورژانس ۱۱۵، خادمیاران سلامت شهر بهشت و استان‌های مختلف کشور، بنیاد کرامت رضوی، بیمارستان فوق تخصصی رضوی و مدیریت عالی حرم مطهر رضوی در روز‌های پایانی ماه صفر به بیماران زائر و مجاور ارائه داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->