موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

محکومیت ۸۵۰ هزار دلاری در انتظار استقلال

  • کد خبر: ۱۸۴۷۲۹
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۹
محکومیت ۸۵۰ هزار دلاری در انتظار استقلال
سیلوا، مدافع برزیلی سابق استقلال با رد پیشنهاد‌های خود استقلال را در آستانه محکومیتی ۸۵۰ هزار دلاری قرار داده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، از جمله اتفاقات عجیب در باشگاه استقلال خارج کردن نام خارجی‌هایی بوده که با این باشگاه تحت قرارداد هستند.

در گذشته وینفرد در شرایطی از استقلال جدا شد که یک فصل و نیم از قراردادش باقی مانده بود. البته شفر با تیم جدید قرارداد هم بست، اما چون قراردادی که با استقلال منعقد کرده بود، سفت و سخت بود توانست پول خوبی از استقلال دریافت کند. بعد از او استراماچونی نیز با همین شرایط از استقلال رفت. سیلوای دیگر بازیکنی بود که با وجود داشتن قرارداد از فهرست کنار گذشته شد.


نتیجه این نوع جدایی‌ها به جا ماندن حجم عظیمی از بدهی‌ها به این خارجی‌ها بوده و بازیکنان و مربیان سابق استقلال درحالی که از این موضوع آگاهی داشتند بدون اینکه با تیم جدیدی قرارداد منعقد کنند استقلال را به پرداخت مبالغ هنگفت محکوم کردند.

این نوع قرارداد بستن‌ها این سوال بزرگ را به وجود آورده که به راستی چرا باشگاه استقلال به جای خارج کردن نام این بازیکنان و مربیان از فهرست و با توجه به اینکه همچنان تحت قرارداد هستند، از آن‌ها استفاده نمی‌کند؟

برای مثال همین حالا سیلوای برزیلی می‌توانست به استقلال کمک کند، اما در کمال شگفتی نام این بازیکن از فهرست خارج شده تا او نیز بدون عقد قرارداد با تیم جدید استقلال را در آستانه محکومیتی ۸۵۰ هزار دلاری قرار دهد.

شاید اگر مدیران باشگاه استقلال در مواجهه با چنین شرایطی قدری حرفه‌ای‌تر و آینده نگرانه‌تر عمل کنند لااقل پولی که قرار است به این افراد داده شود توجیه پذیر جلوه می‌کند، اما این خارجی‌ها عموما پول‌هایی دریافت می‌کنند که بابت آن کاری انجام نداده‌اند.

سیلوا اکنون به مانند استراماچونی با آگاهی از اینکه با تیم جدیدی قرارداد نبندد می‌تواند قرارداد فصل دوم کاری خود در استقلال را بگیرد، خود را عمدا بدون تیم کرده تا بتواند مبلغ قابل توجهی از استقلال دریافت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->