پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند
سرخط خبرها

مجلس با فوریت طرح اصلاح قانون کنکور موافقت کرد

  • کد خبر: ۱۸۴۷۷۵
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵
  • ۱
مجلس با فوریت طرح اصلاح قانون کنکور موافقت کرد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی، علی رغم مخالفت صریح عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بررسی اولویت دار طرح اصلاح قانون مربوط به کنکور موافقت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز در جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح یک فوریتی الحاق یک ماده به قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب ۱۰ شهریورماه ۱۳۹۲ با اصلاحات و الحاقات بعدی در راستای اصلاح قانون مربوط به کنکور در دستور کار قرار گرفت و ۱۴۷ نماینده به فوریت این طرح رای موافق، ۵۶ نماینده رای مخالف و ۷ نماینده رای ممتنع دادند.

پیش از رای گیری مسلم صالحی در موافقت با این فوریت این طرح گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی در این باره ورود کرده در حالی که هر روز مردم به نمایندگان مجلس درباره دغدغه خود پیام می‌دهند. اما این موضوع وجود دارد که اگر امکانات آموزشی سبب ارتقاء معدل دانش آموز می‌شود، بر عکس آن هم صادق است. از طرفی در تصییح اوراق امتحانی بیشتر سلیقه تصییح کنندگان ملاک است که بر معدل دانش آموزان اثر دارد.

نماینده مردم اقلید در مجلس افزود: فردی که در نظام قدیم درس خوانده گناه او در این باره چیست که این نحوه برگزاری کنکور دیگر برای او برای بهبود معدل اثر ندارد و نمی‌تواند در این باره خود را ارتقاء دهد.

وی تاکید کرد: توجیه شورای عالی انقلاب فرهنگی این است که از مهارت تست زنی و مهارت دقت دانش آموزان باید بهتر استفاده شود، ولی بدون نظرخواهی از مجلس و کارشناسان، شورای عالی انقلاب فرهنگی در تلاش برای قانونگذاری است. در مجموع این تصمیم گیری‌های زودگر باعث فشار بر دانش آموزان می‌شود و امیدواریم شاهد اصلاح این قانون شویم تا حقوق داوطلبان کنکور تضییح نشود.

فقط خانواده‌های متمول می‌توانند امکان موفقیت فرزندان خود را در کنکور فراهم کنند

امیرحسین بانکی پور در مخالفت با این طرح گفت: طبق قانون، هر تصمیمی درباره کنکور باید پیش از برگزاری کنکور اتخاذ شود و این طرح در عمل بی فایده است و اجازه نخواهد داد این تصمیم به نتیجه برسد و طرح آن سبب تشویق اذهان عمومی می‌شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس تاکید کرد: طبق گزارش ارائه شده وزیر در کمیسیون، کتب درسی در مدارس منسوخ شده و محتوای درسی ضعیف است و این تصمیم برای این است که هویت مدارس به جایگاه خود بازگردد. از طرفی طبق آمار فقط درصد کمی از خانواده‌ها امکان رسیدن به نتایج موفق در کنکور را دارند و آن‌ها هم خانواده‌هایی هستند که توانایی پرداخت هزینه‌های کنکور را دارا هستند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: هیچ دولتی در این باره ورود نکرد، ولی دولت سیزدهم پای این موضوع ایستاد و بهتر است در این شرایط، مرعوب جو رسانه‌ای نشویم و بیشتر این جوسازی‌ها از سوی موسسات کنکور انجام می‌شود.

علیرضا سلیمی در موافقت با این طرح گفت: اینکه آقای بانکی پور می‌فرمایند دانش آموزان از کلاس‌های درسی فاصله گرفتند و به سمت کلاس‌های کنکور رفتند، نوع سوالات کنکور نیست؟

وی افزود: سازمان سنجش به نحوی سوالات کنکور را طراحی کرده است که دانش آموزان از اکنون به سمت سوالات کنکور حرکت کنند.

عضو هیات رییسه مجلس یادآور شد: اگر قرار است بر اساس تاثیر قطعی معدل در کنکور حرکت کنیم، واقعیت این است که زیرساخت‌ها فراهم نیست. همچنین آیا اعمال سلیقه در تصییح اوراق انجام می‌شود یا خیر. از طرفی افرادی که توانایی مالی دارند و ۶۰ تا ۷۰ میلیون شهریه برای کلاس کنکور پرداخت می‌کنند با افرادی که در چادر‌های استان سیستان و بلوچستان یا عشایر درس می‌خوانند از نظر آموزشی قابل مقایسه هستند؟

نماینده مردم محلات در مجلس تاکید کرد: چرا باید ما دانش آموزانی که از تحصیل دور شدن و امروز تصمیم به ادامه تحصیل گرفتند را مجازات کنیم و او را از تحصیل دور نگه داریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۷
0
0
اگه ذرهای ایمان دارید همه تلاشتون رو بکنید تا لغوش کنید.دراین صورت باید فردای قیامت به خاطر منفعل بودنتان جواب پس بدید .
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->