رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند جزئیات سفر وزیر امور خارجه به مصر واکنش ویتکاف به موضع حماس درباره طرح آتش‌بس ترامپ قالیباف در رأس هیئت پارلمانی ایران، برای حضور در اجلاس بریکس راهی آمریکای لاتین شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره مدعی ترور محمد السنوار شد عراقچی به مصر و لبنان سفر می‌کند قاضی فدرال آمریکا مانع اقدامات مهاجرتی ترامپ شد تحویل عناصر پیشنهادی آمریکا به ایران (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) نشست مشترک سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پاسخ حماس به پیشنهاد ویتکاف تا پایان سال ۱۴۰۴، مشهد به اینترنت 5G مجهز می‌شود هند به سرنگونی جنگنده‌هایش توسط پاکستان اذعان کرد عربستان از حکومت جولانی حمایت کرد
سرخط خبرها

هواپیمای حامل زندانیان آمریکایی به قطر رسید

  • کد خبر: ۱۸۴۸۵۱
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۱
هواپیمای حامل زندانیان آمریکایی به قطر رسید
شبکه الجزیره خبر داد هواپیمای حامل پنج جاسوس آمریکایی به فرودگاه دوحه رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه قطری الجزیره امروز (دوشنبه) خبر داد هواپیمای حامل پنج جاسوس آمریکایی که بر اساس توافق تبادل زندانیان میان تهران و واشنگتن آزاد شده‌اند، وارد فرودگاه دوحه شده است. 

پس از تایید «محمد رضا فرزین» رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر واریز شدن ۶ میلیارد دلار منابع مالی آزادشده ایران از کره جنوبی در ۲ بانک قطری، خبرگزاری رویترز امروز (دوشنبه) خبر داد پنج جاسوس آمریکایی سوار هواپیمای قطری شدند تا از ایران به دوحه، محل تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا منتقل شوند.

خبرگزاری فرانسه هم به نقل از یک مسئول آمریکایی خبر داد «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در چارچوب توافق تبادل زندانیان تهران و واشنگتن پنج زندانی ایرانی را عفو کرده است.

پیش از این، رسانه ایرانی «نور نیوز» خبر داده بود ۲ نفر از پنج زندانی آزاد شده ایرانی که در جریان مبادله زندانیان ایرانی و آمریکایی آزاد شدند و قصد سفر به ایران داشتند، بر اساس برنامه از پیش تعیین شده وارد دوحه، پایتخت قطر شدند. همزمان سه زندانی ایرانی دیگر نیز که ساکن آمریکا بودند، آزاد شدند.

«علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز درباره توافق تهران-واشنگتن گفت: طی مذاکرات فشرده‌ای که در طول چند سال گذشته به صورت غیرمستقیم بین ایران و آمریکا انجام شد، یکی از موضوعات مهم تبادل زندانیان و آزادسازی منابع مالی ایران بود.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت: در جریان این تبادل پنج زندانی ایرانی که به صورت غیرقانونی توسط دستگاه‌های امنیتی آمریکا تحت تعقیب و بازداشت قرار گرفته‌اند، آزاد می‌شوند.

باقری با بیان این‌که تعدادی از این افراد به کشور باز می‌گردند و تعدادی از آن‌ها به خاطر این‌که از قبل در آمریکا زندگی می‌کردند، در آمریکا باقی خواهند ماند، ادامه داد: ایران و دولت سیزدهم نسبت به سرنوشت تمام ایرانیان حتی ایرانیانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند، اهتمام و توجه ویژه دارد.

باقری در پایان گفت: امیدواریم آزادی این زندانیان ایرانی از دست آمریکا باعث شود که آمریکایی‌ها این مسئله را به خوبی متوجه شوند که بیش از این به اقدامات غیرقانونی خود در تحت تعقیب قرار دادن ایرانیان به خاطر انجام دادن اقدامات قانونی در آمریکا ادامه ندهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->