ترامپ به عربستان خواهد رفت آخرین وضعیت درگیری‌های شدید میان حامیان بشاراسد و تحریرالشام (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا: عراق باید وابستگی خود به انرژی ایران را هرچه سریع‌تر کاهش دهد پلیس تهران: شایعه کشف و خنثی‌سازی بمب در ایستگاه مترو تجریش نادرست است شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد
سرخط خبرها

رئیسی: پنج آمریکایی «صرفاً با انگیزه‌های انسان‌دوستانه» آزاد شدند

  • کد خبر: ۱۸۵۲۳۹
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۹
رئیسی: پنج آمریکایی «صرفاً با انگیزه‌های انسان‌دوستانه» آزاد شدند
رئیس‌جمهور ایران در مصاحبه با شبکه «سی‌ان‌ان» در اشاره به تبادل زندانی اخیر بین ایران و آمریکا گفت پنج آمریکایی «صرفاً با انگیزه‌های انسان‌دوستانه» آزاد شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید «ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران در مصاحبه با شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» در اظهارنظر در خصوص توافق تبادل زندانی که دوشنبه بین ایران و آمریکا با کمک قطر و عمان اجرایی شد، گفت پنج آمریکایی «صرفاً با انگیزه‌های انسان‌دوستانه» آزاد شدند.

رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران که برای سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل که بامداد امروز چهارشنبه انجام شد، در نیویورک حضور دارد، در مصاحبه‌ای اختصاصی با سی‌ان‌ان که طبق اعلام این شبکه قرار است نسخه کامل آن یکشنبه منتشر شود، به «فرید زکریا» گفت: «فرصتی برای انجام شدن این تبادل وجود داشت؛ و این تبادل همانطور که گفتم با انگیزه‌های صرفاً انسان‌دوستانه انجام شد و فکر می‌کنم که محقق شدن (تبادل) چیزی بود که باعث خوشحالی خانواده‌های زندانیان شد و همچنین توانستیم چهره واقعی انگیزه‌ها و تلاش‌های انسان‌دوستانه خود را نشان دهیم». 

به نوشته این گزارش، رئیسی در خصوص وجوه آزاد شده ایران هم گفت این وجوه متعلق به ملت ایران است و افزود: طبیعتاً، زمانی که این وجوه بازمی‌گردد باید برای اهدافی که نیاز‌های مردم ایران را برطرف می‌کند، هزینه شود؛ و ما حتماً بر اعتقاد اصلی خود پایبند خواهیم ماند که هدف، هزینه کردن این وجوه برای پاسخگویی به نیاز‌های مردم ایران است». 

او در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت «آمریکا باید با اعتمادسازی اثبات کند دارای حسن‌نیت است و ارادۀ واقعی برای عمل به تعهدات خود و نهایی‌کردنِ مسیر دارد».

شامگاه دوشنبه ۲۷ شهریورماه در پی اجرای توافق بین ایران و آمریکا برای تبادل زندانیان، پنج زندانی ایرانی شامل «مهرداد معین انصاری»، «کامبیز عطار کاشانی»، «رضا سرهنگ‌پور کفرانی»، «امین حسن‌زاده» و «کاوه لطف‌الله افراسیابی» آزاد شدند که مهرداد معین انصاری و رضا سرهنگ پور وارد ایران شدند.

در این تبادل همچنین «سیامک نمازی»، «عماد شرقی» و «مراد طاهباز» سه جاسوس آمریکایی به همراه دو نفر دیگر که یکی از آن‌ها زن بود، آزاد و به دوحه منتقل و از آنجا به آمریکا رفتند.

از سوی دیگر، فرآیند آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران در کره جنوبی به سرانجام رسید و این مبالغ به حساب‌های ایران در بانک‌های قطر واریز شد. توافق مذکور ۱۹ مردادماه بین ایران و آمریکا حاصل شده بود.

رئیس‌جمهور پیش‌تر هم در نشست با مدیران ارشد رسانه‌های آمریکایی تاکید کرد: پول‌های آزاد شده در جهت رفع نیاز مردم هزینه خواهد شد. مبالغی که تاکنون ظالمانه مسدود شده بود و اکنون در اختیار جمهوری اسلامی قرار گرفته است، متعلق به مردم است و ما در جهت رفع نیاز مردم استفاده خواهیم کرد.

سید ابراهیم رئیسی همچنین قبل از اجرایی شدن توافق اخیر به شبکه خبری آمریکایی «ان‌بی‌سی نیوز» گفته بود دولتش تصمیم‌گیری خواهد کرد که چگونه شش میلیارد دلار وجوه مسدود شده را هزینه کند و این پول هرجا که نیاز ایران باشد هزینه خواهد شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->