ابهامات حذف دهک‌بندی ایثارگران رفع شد آیت‌الله عبدالله جوادی آملی: رضایت به فعل باطل، هم‌تراز انجام آن است فراخوان ثبت‌نام در «طرح ملی انسان مسئول» ویژه ماه مبارک رمضان، منتشر شد ریزش کاشی‌کاری‌های مسجد تاریخی سید اصفهان چهره سال همایش ملی سلامت معنوی اسلامی شناخته شد علی غلام آزاد، راهی مسابقات بین‌المللی قرآن الجزایر شد وزیر آموزش و پرورش: آسیب‌های دانش‌آموزان و دانشجویان از باورهای اعتقادی متناقض نشئت می‌گیرد درس‌نامه زندگی با آیه‌ها ویژه ماه مبارک رمضان روانه بازار شد رویداد ملی طبا، بستری برای درآمدزایی طلاب آیت‌الله علم‌الهدی: حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است | ضرورت تقویت رویش‌ها در جریان طلبگی خواهران ۷۲ زندانی حافظ کل قرآن شدند فراخوان انتخاب شعار نمایشگاه قرآن منتشر شد معاون سیاسی سپاه در مشهد: وضعیت سوریه به‌زودی تغییر می‌کند | شگفتانه‌های جدید از قدرت مقاومت در راه است مشهدالرضا (ع)، میزبان گردهمایی اساتید بسیجی حوزه‌های علمیه خواهران | فرهنگ، علم و تبلیغ، سنگر اصلی بسیج تأخیر طولانی پروازهای عمره و مشکلات جدی برای زائران خانه خدا کرونای ترک نماز! بررسی آثار حسادت بر سبک زندگی انسان بر اساس باورهای دینی | آتشی که خرمن زندگی را می‌سوزاند ویدئو | روایتی از طبخ غذا برای آوارگان سوری و لبنانی توسط مشهدی‌ها در آن سوی مرزها فرمانده سپاه امام رضا (ع)، درگذشت همسر شهید برونسی را تسلیت گفت «هُنر گمنامی»؛ رویدادی هنری برای تجلیل از مدافعان امنیت
سرخط خبرها

کربلای جبهه‌ها یادش بخیر

  • کد خبر: ۱۸۵۸۳۴
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
کربلای جبهه‌ها یادش بخیر
هفته دفاع مقدس یادآور خون‌های مقدسی است که در پای شجره طوبای انقلاب اسلامی ریخته شد.

‌بار دیگر در ایامی به سر می‌بریم که به نام هفته دفاع مقدس شناخته می‌شود؛ روز‌هایی که بزرگ‌مردانی، چون باکری و جهان‌آرا و همت در آن زیست کرده و به جهانیان درس ایثار و مقاومت و شهامت داده‌اند. مگر می‌شود این دوران را فراموش کرد؟ مگر می‌شود آن‌همه جوانمردی و غیرت و خلوص نیت را ندید؟

هفته دفاع مقدس یادآور خون‌های مقدسی است که در پای شجره طوبای انقلاب اسلامی ریخته شد. آن‌روز‌ها نام‌و‌نان، بهایی نداشت و آنچه میدان‌دار بود، قیام بود و عروج. آن‌روز‌ها ماندن بی‌معنا بود و مردن در بستر، ننگی بزرگ. آن‌روز‌ها شهادت، شاهراهی به وسعت افق داشت. خاک‌ریزها، بوی بهشتِ مردانی را گرفته بود که سر‌به‌سر، تن به مرگ می‌سپردند تا مبادا وجبی از کیان دین و وطن، به دست کفتاران حریص و متجاوز بیفتد.

تبدیل واژه جنگ به دفاع مقدس، ترجمان فرهنگی اندیشه‌های دفاعی ملت ایران در‌برابر تجاوزگری دشمنان و برآیند عملی فرهنگ دفاعی مردم ایران بود که در سایه آموزه‌های معمار کبیر انقلاب به یک امر معنوی و قدسی تبدیل شد.

رهبر معظم انقلاب به‌درستی در دیدار اخیرشان با پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت فرمودند «دفاع مقدس یک برهه برجسته و مهمی از تاریخ کشور ما‌ست. این مقطع را، این واقعه مهم را باید درست بشناسیم و آن را به اذهان نسل‌های بعدی معرفی کنیم. عقیده راسخ بنده این است که اگر نسل‌های پی‌درپی ما، جوانب مهم و معنادار دفاع مقدس را بشناسند و بدانند که در این واقعه مهم چگونه ملت ایران توانست خود را به سکوی پیروزی برساند و در آنجا با قدرت و با سربلندی بایستد، برای آن‌ها در این شناخت درس‌های بزرگی وجود خواهد داشت و کار‌های بزرگی پیش خواهد رفت؛ این عقیده راسخ بنده است.

عظمت این واقعه را باید شناخت. خیلی کار شده؛ کتاب نوشته شده، فیلم ساخته‌شده، خاطرات‌گویی شده، لکن به نظر من جا برای کار هنوز بسیار زیاد است.»
این فرمایش‌ها، مواردی است که می‌تواند در دستور‌کار همه نهاد‌های مرتبط قرار بگیرد.

بر کسی پوشیده نیست که دوران دفاع مقدس دستاورد‌های فراوانی داشته است؛ اما رهبر معظم انقلاب در سخنرانی خود به تعدادی از آن‌ها از‌جمله حفظ تمامیت ارضی کشور، کشف عظمت توانایی‌های ملت ایران، ایمن‌سازی کشور از تهاجم‌های نظامیِ محتمل، گسترش مرز‌هایی از‌جمله مقاومت مرز‌های فکری و معنوی، گسترش فرهنگ اتکا به‌نفس و رشد و استحکام فکر مقاومت در داخل کشور اشاره کردند که تأمل‌برانگیز است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->