برنامه عزاداری شهادت امام رضا (ع) ویژه بانوان در حرم مطهر رضوی +جزئیات خدمت‌رسانی موکب امام رضا (ع) به زائران در دهه آخر ماه صفر اجتماع باشکوه عزاداران در ظهر شهادت امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (۲ شهریور ۱۴۰۴) مراسم چهارپایه‌خوانی شهادت امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (۲ شهریور ۱۴۰۴) مراسم شام غریبان شهادت امام رضا (ع) فردا برگزار می‌شود (۲ شهریور ۱۴۰۴) ورود بزرگترین کاروان زائران پیاده شرق کشور امروز (یکم شهریور ۱۴۰۴) ۳ هزار نوجوان مشهدی داوطلبانه به زائران امام رضا (ع) خدمت‌رسانی می‌کنند + فیلم وزیر علوم: مسجد باید خانه مردم باشد، نه خانه احزاب مراسم استقبال از کاروان پیاده مشهد - کربلا در میدان شهدا برگزار می‌شود زیارت خِرَدزا مدیرکل میراث فرهنگی: پیش بینی می‌کنیم که حضور زائران در دهه پایانی صفر در مشهد ۳۳ و نیم درصد رشد داشته باشد ورود ۳۹۴ هزار زائر پیاده به مشهد تا شامگاه گذشته (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) | حضور کودکان و جانبازان، جلوه‌های خاص پیاده‌روی تربیت فرزندان امام رضایی (ع) با ترفندی به نام «عادت» نگاهی به تاریخچه عزاداری و موقوفات سوگواری در حرم مطهر امام رضا(ع) بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مواکب خدمت‌رسان اطراف حرم امام رضا(ع) تمامی موزه‌های آستان قدس رضوی در روز شهادت امام رضا(ع) تعطیل است انتشار دانشنامه علمی پیامبر اکرم(ص) در فضای مجازی دخترم بهانه آمدنم را جور کرد | روایت مادرودختری که در مسیر زائران پیاده امام رضا(ع) جز محبت چیزی ندیدند ارائه محصولات فرهنگی بنیاد امام رضا(ع) در مسیر زائران پیاده دهه آخر ماه صفر مهمترین اعمال شب و روز شهادت امام علی بن موسی الرضا(ع) + علت گذاشتن نام رضا برای امام هشتم چیست؟
سرخط خبرها

بسیج؛ خادم ملت، فدایی انقلاب

  • کد خبر: ۳۰۲۲۶۰
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
بسیج؛ خادم ملت، فدایی انقلاب
بازتعریف دیدگاه و تفکر بسیجی، ما را به این واقعیت می‌رساند که این نهاد برکت‌آفرین، امروزه به جایگاهی رسیده که فراتر از تشکیلات، هرکس از این ملت که دل در گرو انقلاب اسلامی داشته باشد، می‌تواند بسیجی باشد. 

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، حضرت امام‌خمینی (ره) به‌عنوان بنیان‌گذار نهضت و در نخستین راهبری خود از این نهال نورسته، سه تدبیر راهبردی را ملاک‌عمل قرار دادند؛ یکی احیای ارتش در ۲۹‌فروردین، یکی تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دومین روز از اردیبهشت و دیگری فرمان شکل‌گیری هسته بسیج مستضعفین با عنوان ارتش بیست‌میلیونی در پنجم آذر که همگی در سال۱۳۵۸ رخ داد.

پس از ۴۵سال خدمت شبانه‌روزی به اسلام، انقلاب، کشور و ملت، آرمان ارتش بیست‌میلیونی امام راحل اکنون در قله تعالی و تأثیرگذاری ایستاده است. بازتعریف دیدگاه و تفکر بسیجی، ما را به این واقعیت می‌رساند که این نهاد برکت‌آفرین، امروزه به جایگاهی رسیده که فراتر از تشکیلات، هرکس از این ملت که دل در گرو انقلاب اسلامی داشته باشد، می‌تواند بسیجی باشد. 

بسیج امروزه درخت تنومندی است که میوه‌های پرثمر آن نه فقط در ایران اسلامی بلکه در سرتاسر منطقه کام ملت‌های آزاده را شیرین کرده و بنابراین، نه حتی از اقشار مختلف ملت ایران، بلکه هرکس که استکبار زمان را محکوم بداند، جنایت صهیونیسم بین‌الملل را مذمت کند و غمخوار مظلومان باشد، بدون‌شک بسیجی است. از زمان تشکیل سازمان بسیج مستضعفین تاکنون، نقشه راه، گفتمان امامین انقلاب بوده است. 

علاوه‌بر‌این، از ابتدای سال۱۴۰۰ نیز سند ده‌ساله اعتلای بسیج که توسط مسئول سازمان تهیه و به تأیید رهبر معظم انقلاب رسید و سپس در دستور اجرا قرار گرفت. توجه به رشد و اعتلای بسیج در همه ابعاد ازجمله توسعه شبکه انسانی و مدیریتی در قالب تقویت فضائل اخلاقی به موازات مهارت‌های کاربردی و عملیاتی از نکات مثبت این سند راهبردی است؛ چرا‌که شرط تأثیرگذاری منویات و فرمایشات امام و رهبر معظم انقلاب اسلامی در تحقق جامعه و دولت اسلامی، به‌روز‌بودن و پویا‌بودن شبکه مدیریتی بسیج است. 

در سایه تحقق این چشم‌انداز، بسیجیان خراسان رضوی در قالب ۲۳ قشر متخصص، دستاورد‌های بزرگی کسب کرده و برکات بی‌شماری را برای خطه ولایت‌مدار امام‌هشتم (ع) به ارمغان آورده‌اند. ازجمله این خدمات، همان زیارت آرام و امنی است که با میدان‌داری هزاران نیروی بسیجی در هشت شیفت، حظ معنوی زیارت امام رئوف (ع) را برای زائران و مجاوران دوچندان کرده است. 

افزون‌بر‌این، در هفته بسیج امسال به موازات رونمایی از طرح‌های دانش‌بنیان و افتتاح پروژه‌های مهندسی به‌همت هسته‌های علمی، شاهد اجرای ویژه‌برنامه‌های فرهنگی و قرآنی توسط اقشار مرتبط بوده و خواهیم بود که علاوه بر آزادی ۸۸ زندانی جرائم غیرعمد توسط بسیج حقوق‌دانان، صد‌ها طرح اقتصادی و محرومیت‌زدایی هم به‌همت ۳ هزار گروه جهادی بسیج به بهره‌برداری خواهد رسید و در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->