سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشورماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

از کنایه‌های دردسرساز بیرانوند به درویش تا افشای سیاست پرسپولیس

  • کد خبر: ۱۸۵۹۷۷
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۰۶:۳۱
از کنایه‌های دردسرساز بیرانوند به درویش تا افشای سیاست پرسپولیس
مدیرعامل پرسپولیس به حرف های بیرانوند واکنش نشان خواهدداد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا بیرانوند دوشنبه شب در برنامه فوتبال برتر هر چه دلش می خواست در مورد باشگاه پرسپولیس، مدیریت درویش و....گفت. در این میان او چند کنایه به رضا درویش گفت که برایش دردسرساز شده است. علی بیرو مدعی شد درویش به این دلیل پاداش های فصل گذشته آنها را نداده که این کار را به مدیرعامل آینده بسپارد. او همچنین نقش هوادار متمول را در پرسپولیس مهمتر از درویش دانست تا به نوعی لقب پرز برای درویش را زیر سوال برده باشد.

در همین راستا درویش از کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس خواسته بعد از بازی با الدحیل در یک فرصت مناسب بیرو را احضار کرده و از او بابت حرف هایش توضیح بخواهند. هر چند بیرو در پرسپولیس نشان داده زورش از مدیرعامل بیشتر است.

قرارداد یحیی گل محمدی در پایان این فصل به اتمام خواهد رسید و مدیریت باشگاه پرسپولیس هیچ پیشنهادی به این مربی برای تمدید قرارداد نداده است. این در شرایطی است که یحیی در چند سال اخیر همواره یک سال قبل از اتمام قراردادش با پرسپولیس قرارداد بلند مدتی را با این باشگاه امضا کرده است.

همچنین در شرایط فعلی خود یحیی هم می داند که درویش تمایلی برای تمدید قرارداد با او را ندارد یا اینکه این امر به او دیکته شده است. در چنین شرایطی باید گزینه جانشین یحیی شود که مورد قبول هواداران پرسپولیس باشد و در این میان چه کسی بهتر از برانکو ایوانکوویچ که قراردادش را فدراسیون عمان تا پایان سال میلادی است.

در این مورد علیرضا بیرانوند هم دوشنبه شب با یک جمله معنادار جانشین یحیی را در پرسپولیس معرفی کرد. او با دیدن عکس خودش در کنار برانکو از این مربی کلی تعریف و تمجید کرد و گفت؛ بله برانکو با صحبت هایش اخیرش نشان می دهد که خیلی دوست دارد دوباره به ایران برگردد و باشگاه پرسپولیس هم مالیاتش را پرداخت کرده تا هیچ مانعی برای بازگشت وجود نداشته باشد.

در این مورد در آینده اخبار جدیدتری خواهیم داشت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->