۱۵۰ شهید در لبنان از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند پیام رهبر انقلاب اسلامی درپی حادثه دردناک اسکله شهید رجایی بندرعباس آمریکا به «عمران» در یمن حمله کرد پزشکیان بندرعباس را ترک کرد محکومیت قطعی قصاص برای عامل حمله به سفارت جمهوری آذربایجان بیانیه ارتش هندوستان درباره تبادل آتش و درگیری با نیروهای پاکستان کاخ سفید: ترجیح ترامپ توافق با ایران است قطر و عربستان بدهی‌های سوریه به بانک جهانی را پرداخت کردند | مسیر کمک مالی و سرمایه‌گذاری در سوریه باز شد پزشکیان: مدیریت ذخیره‌سازی کانتینر‌ها باید بررسی شود+ فیلم حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به نوار غزه| ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید هوایی رئیس جمهور پزشکیان از نقاط آسیب دیده انفجار بندرعباس پزشکیان وارد بندرعباس شد | اعلام یک روز عزای عمومی در سراسر کشور از سوی دولت چند هواپیمای حامل نیرو‌های متخصص به دستور پوتین عازم ایران شد پزشکیان عازم بندرعباس شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عزم بایدن برای دمیدن بر آتش جنگ اوکراین

  • کد خبر: ۱۸۶۷۳۶
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۹
عزم بایدن برای دمیدن بر آتش جنگ اوکراین
رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که واشنگتن از حمایت از اوکراین دست نخواهد کشید.

 به گزارش شهرآرانیوز، جو بایدن در راستای ادامه حمایت‌های دولت متبوعش از اوکراین برای ادامه جنگ با روسیه گفت که با وجود تعطیلی دولت آمریکا، این کشور از حمایت‌های خود از این کی‌یف دست نمی‌کشد.

وی افزود: من و میلیون‌ها آمریکایی از بازی‌های جمهوری خواهان خسته شده‌ایم. من از دوستان جمهوری‌خواهم در کنگره می‌خواهم که وقت خود را تلف نکنند و لایحه تعطیلی دولت را تصویب کنند.

بایدن گفت: ما باید به مردم اوکراین ثابت کنیم که آن‌ها را رها نخواهیم کرد و جمهوری خواهان باید دست از بازی بردارند.

رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد: جمهوری‌خواهان از توافق قبلی با من در مورد تعطیلی دولت خارج شدند. من انتظار دارم جمهوری خواهان به توافقی که در ماه مه گذشته منعقد کردند پایبند باشند.

مجلس سنای آمریکا شامگاه شنبه با ۸۸ رأی موافق در برابر ۹ رأی مخالف، لایحه بودجه ۴۵ روزه را تصویب کرد تا دولت این کشور به تعطیلی کشیده نشود، اما لایحه تصویب شده به‌ویژه فاقد هرگونه بودجه برای کمک به اوکراین است.

اگر این بودجه به ترتیب به تصویب کنگره و سنای آمریکا نمی‌رسید، دولت آمریکا باید از روز اول اکتبر (یکشنبه ۹ مهر) تعطیل می‌شد و کارمندان آن تا روشن شدن وضعیت بودجه، به خانه‌های خود می‌رفتند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->