دستور ماکرون برای برخورد قاطع با معترضان فرانسوی | جنگ آمریکا با ایران باعث افزایش قیمت سوخت شده است

  • کد خبر: ۴۵۳۴۳۲
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۲
مکرون
رئیس‌جمهور فرانسه عنوان کرد که دستور برخورد قاطع با معترضان این کشور را داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امانوئل ماکرون شامگاه یکشنبه، ۲۶ مهر، خطاب به مردم این کشور عنوان کرد: امشب همه ما احساس خشم می‌کنیم. ما همچنین با دیدن فجایعی که در خیابان‌هایمان رخ داده، احساس شرمندگی می‌کنیم.

طبق گزارش شبکه خبری فرانس ۲۴، وی پس از تشکیل جلسه‌ای در کاخ الیزه با حضور نخست‌وزیر و دیگر وزاری فرانسه گفت: کسانی که غارت کردند، باید تاوان جنایات خود را بپردازند. کسانی که به ساختمان‌های دولتی حمله کردند نیز باید تاوان جنایات خود را بپردازند.

ماکرون بدون اشاره به مطالبات معترضان و دانش‌آموزان در خیابان‌های فرانسه اظهار کرد: ما هرگز نباید معترضانی با رفتار مسالمت‌آمیز را با غارتگران و آشوبگران اشتباه بگیریم، زیرا کسانی هستند که به حق احساس می‌کنند قیمت سوخت بیش از حد بالا می‌رود. این به دلیل جنگ آمریکا علیه ایران است.

رئیس‌جمهور فرانسه مجددا معترضان را تهدید و تاکید کرد: بگذارید برای همه غارتگران روشن کنم؛ ما با قاطعیت برخورد خواهیم کرد و هیچ مصونیتی وجود ندارد.

ماکرون ضمن آنکه از همه احزاب سیاسی، سازمان‌ها و اتحادیه‌ها خواست هرگونه خشونت را به صراحت محکوم کنند، اضافه کرد: همه باید مسئولیت بپذیرند. کشور به نظم و آرامش نیاز دارد، نه تشدید اوضاع. سباستین لکورنو، نخست‌وزیر فرانسه، در روز‌های آینده احزاب سیاسی را برای کسب مواضع روشن و علنی گرد هم خواهد آورد.

وی بیان کرد: فرمانداران با همکاری شهرداران برای محافظت از شهرها، ساختمان‌های عمومی و مشاغل ما تصمیماتی خواهند گرفت. این شامل ممنوعیت تجمعات خاص در صورت لزوم و انجام همه اقدامات لازم می‌شود. کسانی که دنبال سرنگونی جمهوری ما بودند، پاسخگو خواهند بود. وزیر دادگستری به دادستان دستور داده که نهایت قاطعیت را به خرج دهد. پیگیری قضایی با اقدام قانونی مناسب برای هر تخلفی همراه خواهد بود.

رئیس‌جمهور فرانسه ادامه داد: دولت پاسخ‌هایی ارائه خواهد داد. از دولت خواسته‌ام همه درس‌های مربوط به اطلاعات و آمادگی را بیاموزد و اطمینان حاصل کند که این اتفاق دیگر رخ نخواهد داد. من انتظار پاسخ‌های واضح و شفافیت کامل را دارم. همه ما احساس خشم و شرم می‌کنیم و دیدن خیابان‌های شهرهایمان که اینگونه غارت شده‌اند، غیرقابل تحمل است. دیروز افراط‌گرایان از گروه‌های چپ افراطی به همراه تعداد زیادی از جنایتکاران، خشونت افسارگسیخته‌ای را در شهر‌های ما به راه انداختند. چطور ممکن است به این نتیجه رسیده باشند؟ هیچ‌چیز آن را توجیه نمی‌کند؛ هیچ‌چیز آن را توضیح نمی‌دهد و هیچ‌چیز آن را تبرئه نمی‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.