چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

بیمارستان کودکان حکیم امید بیماران بی بضاعت

  • کد خبر: ۱۸۷۳۱۰
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۱
بیمارستان کودکان حکیم امید بیماران بی بضاعت
بیمارستان کودکان حکیم با هدف افزایش کمی و کیفی خدمات درمانی کودکان در منطقه ۱۸ تهران ساخته شده و از آن می‌توان به‌عنوان یک مثال خوب در زمینه همراهی و همدلی سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مسئول و مسئولیت‌پذیری اجتماعی یاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بیمارستان آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان حکیم با زیربنای ۲۹ هزار و ۶۵۰ متر مربع و ۲۶۶ تختخواب در زمینی به وسعت ۵۰ هزار متر مربع از اراضی دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط خانواده‌ای نیکوکار ساخته شده و از آنجایی که سهم کودکان بیمار از سرانه فضاهای درمانی تخصصی بسیار نازل است، لزوم حضور کنشگران اجتماعی و سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین بیش‌ از پیش احساس می شود .

بیمارستان کودکان حکیم در راستای تامین این نیاز با هدف افزایش کمی و کیفی خدمات درمانی کودکان در منطقه ۱۸ تهران ساخته شده و از آن می‌توان به‌عنوان یک مثال خوب در زمینه‌ همراهی و همدلی سازمان‌های دولتی و نهادهای مسئول و مسئولیت‌پذیری اجتماعی یاد کرد.

عملیات اجرایی ساخت این بیمارستان به حدود سه سال قبل بازمی‌گردد و نتیجه تعامل خوب دانشگاه علوم پزشکی تهران و همت خانواده‌ نیکوکار مرحوم مطهری است.

پروانه‌ ساختمان این بیمارستان در فروردین هزار سیصد و نود و نه صادر و در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیات اجرایی آن پیش رفت و در آبان ماه سال هزار و چهارصد و یک آماده بهره‌برداری شد.

بیمارستان کودکان حکیم امید بیماران بی بضاعت

در سال ۱۳۹۷ قراردادی بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و خانواده مطهری از بانیان خیر جهت احداث بیمارستان تخصصی کودکان در اراضی آن دانشگاه منعقد و مقرر شد بعد از راه اندازی کامل، بیمارستان بصورت بالعوض به دانشگاه صلح و دانشگاه نیز هزینه درمان بیماران را به نرخ مصوب دولتی از مراجعین دریافت دارد.

پروانه ساخت این بیمارستان در تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۲۷ توسط شهرداری تهران صادر و در تاریخ ۱۴۰۱/۰۹/۰۹ ساخت و ساز و تجهیز بیمارستان تمام و جهت بهره برداری تحویل دانشگاه شده است.

بیمارستان کودکان حکیم از معدود بیمارستانهای جدید الاحداث جنوب شهر تهران بوده که جمعیتی بالغ بر سه میلیون و ۵۰۰ میلیون نفر را تحت پوشش قرار خواهد داد.

این پروژه که در یکی از نقاط محروم منطقه تهران واقع شده موجب کاهش فاصله جنوب شمال و در جهت گسترش عدالت و محرومیت‌زدایی از مناطق کم برخوردار که یکی از اهداف نظام می‌باشد، احداث شده است.

با توجه به سیاست های کلی نظام در طرح جوانی جمعیت و تشویق به امر فرزندآوری، احداث بیمارستان های تخصصی کودکان در سراسر کشور امری الزامی، ضروری و اجتناب ناپذیر بوده بویژه آنکه بعد از انقلاب اسلامی در تهران بیمارستان دولتی کودکان جدیدی احداث نشده بود.

از این رو ساخت و بهره برداری از این نوع بیمارستانها دغدغه والدین نسبت به امور درمانی و سلامت کودکان و فرزندانشان را کاهش داده و موجب تشویق در امر فرزندآوری خواهد شد.

یکی دیگر از ویژگیهای این پروژه که مورد استقبال سازمان محیط زیست نیز قرار گرفته احداث و بهره برداری از تصفیه خانه بیولوژیکی ویژه پساب بیمارستانی بوده بصورتی که همه پساب حاصله، جمع آوری، تصفیه، بازچرخانی و مورد مصرف در فضای سبز و شستشو قرار می گیرد.

این مجموعه فاقد هرگونه چاه جذبی بوده و تمامی پساب حاصله به تصفیه خانه مرکزی هدایت می شود.

این بیمارستان شامل بخش تصویربرداری شامل دستگاه‌های سی‌تی اسکن، ام آر آی، کاردیوگرافی، بخش اسکوپی، آشپزخانه و سلف‌سرویس کارکنان رخت‌شوی‌خانه، گازهای طبی و بایگانی اسناد و آزمایشگاه، بخش جراحی با هشت اتاق عمل و سی اس آر یا استریل مرکزی و دارای چهار بخش بستری به همراه یک بخش دیالیز است.

۶۳بخش مراقبت های ویژه

بخش‌های مراقبت‌های ویژه شامل ۶۳ تخت ان اس سی یو و ان آی سی یو و بی آی سی یو و بخش جراحی ویژه با سه اتاق عمل، اتاق عمل هیبرید خاص و آنژیو است.

همچنین در این طبقه هم چهار بخش بستری به همراه چهار بخش طبقه‌ اول مجموعاً صد و شصت تخت بستری و سالن شکیبایی برای همراهان بیمار طراحی شده است.

برای تامین هوای مطبوع و سرمایش و گرمایش بخش‌های مختلف بیمارستان از سیستم‌ها و دستگاه‌های مجهز مدرن و استاندارد استفاده شده، بخش اول موتورخانه الکتریکال و تأسیسات برقی است که شامل سه دستگاه ترانسفورماتور هزار و ششصد کاوا به همراه تابلوهای برق فشار متوسط و جریان ضعیف و سه دستگاه دیزل ژنراتور هزار و چهارصد و ده کاوا است.

بخش دوم موتورخانه‌ مکانیکال است که شامل یک دستگاه بویلر بخار دو دستگاه بویلر آب گرم پنج دستگاه چیلر سه دستگاه‌ در زمین و دو دستگاه در پشت بام، سی و هشت دستگاه هواساز، ۵۶۰ دستگاه فن کوئل، صدو شصت دستگاه اگزاس فن به همراه مجموعه بوستر پمپ ‌های آتش نشانی و آبرسانی، سختی گیر و منابع کوئل دار آب گرم است.

بخش سوم تصفیه خانه است که یک «تصفیه خانه بیولوژیکی» فاضلاب با ظرفیت ۳۸۰ مترمکعب در روز است.

طراحی بیمارستان کودکان حکیم با توجه به نیازهای جسمی و روحی کودکان

حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در این زمینه گفت: بیمارستان کودکان حکیم با توجه به نیازهای جسمی و روحی کودکان طراحی شده، معماری داخلی آن دارای عرصه‌های تفریحی و المان‌های متنوع است که با نگاه هنرمندانه به کاهش استرس کودکان در فضای بیمارستان کمک می‌کند و فضای سبز و نور طبیعی، دسترسی‌های راحت عمودی و افقی، گستردگی امکانات و خدمات رفاهی و درمانی برای کودک و همراه از مهم‌ترین ویژگی‌های طراحی این بیمارستان است.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه‌ کودک به‌ویژه اگر در حوزه سلامت باشد ارزش افزوده‌ بالایی دارد، اظهار داشت: تحقیقات نشان می‌دهد درمان بیماری‌های سخت مانند سرطان روی کودکان سریع‌تر و راحت‌تر پاسخ می‌دهد.

وی معتقد است، اگر جان یک کودک را نجات دهیم این جان رهایی یافته می‌تواند بیش از نیم‌قرن به جامعه خدمت کند و اگر به هر دلیل نتوانیم سلامتی را به کودک بازگردانیم یک عمر باید به این کودک معلول خدمات برسانیم از این روست که احداث بیمارستان کودکان مانند بیمارستان کودکان حکیم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

برخورداری از امکانات گسترده برای رفاه حال بیماران و همراهان

قناعتی افزود: طبقه همکف بیمارستان کودکان حکیم شامل امکانات و خدمات گسترده‌ای برای کودکان و همراهانشان است این طبقه به‌عنوان ورودی اصلی به بیمارستان پر از رنگ و نور بوده، چهار ورودی از وجوه مختلف ساختمان دسترسی را برای مراجعان بخش‌های مختلف فراهم می‌کنند. ۱۹ درمانگاه تخصصی در جای جای این طبقه به کودکان و همراهانشان خدمات می‌دهند.

به گفته قناعتی، اورژانس بیمارستان کودکان حکیم نیز شامل تریاژ، سی‌پی‌آر، مطب پزشکان، زون‌های تحت نظر یک و دو و زون سرم تراپی و اتاق عمل سرپایی است.



در همین راستا علی سلاجقه معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در بازدید از بیمارستان کودکان حکیم دانشگاه علوم پزشکی تهران اذعان کرده است این بیمارستان می‌تواند به‌عنوان یک الگوی مناسب برای سایر بیمارستان‌های کشور قرار بگیرد و رتبه بیمارستان سبز را کسب کند.

وی افزود: احداث و بهره‌وری از بیمارستان کودکان حکیم با یاری و همراهی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران در طول پروژه و جمع کثیری از دوستان و همراهان و همکاران گرانمایه امکان پذیر شد که جا دارد از همه این عزیزان تشکر کنم.

خسرو صادق‌نیت، رئیس بیمارستان تخصصی‌ و فوق‌تخصصی کودکان «حکیم» نیز در رابطه گفت: با افتتاح این بیمارستان، خدمات ویژه همچون رادیوتراپی اطفال، جراحی فوق‌تخصصی قلب و پیوند اعضاء برای کودکان انجام می‌شود.

وی افزود: این بیمارستان با اتاق‌های یک‌تخت‌خوابی یا دو تخت‌خوابی، امکانات پزشکی و رفاهی معادل بهترین بیمارستان‌های خصوصی کشور دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->