اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری!
سرخط خبرها

کاهش دما در نوار شمالی کشور (۱۷ مهرماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۷۸۳۱
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴
کاهش دما در نوار شمالی کشور (۱۷ مهرماه ۱۴۰۲)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: کاهش دما در نوار شمالی کشور، بارش باران در برخی استان‌ها و وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در نقاط مستعد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: از بعد از ظهر دوشنبه (۱۷ مهر) سامانه بارشی وارد کشور می‌شود و در استان اردبیل، شمال آذربایجان‌های غربی و شرقی، بخش‌هایی از گیلان و مازندران، روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۱۸ و ۱۹ مهر) در استان‌های ساحلی خزر، آذربایجان‌های غربی و شرقی، اردبیل، برخی نقاط استان‌های زنجان، کردستان، کرمانشاه، قزوین، البرز، تهران، همدان، پنجشنبه (۲۰ مهر) در مناطق غربی، مرکزی، استان‌های ساحلی خزر، شمال شرق، دامنه‌های جنوبی البرز و جمعه (۲۱ مهر) در ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی بارش باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در نقاط مستعد گردوخاک و در ارتفاعات و نقاط سردسیر رشته کوه البرز و در استان اردبیل بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه شدت بارش در گیلان و مازندران خواهد بود. دوشنبه و سه‌شنبه در بخش‌هایی از شمال غرب، غرب استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و پنجشنبه و جمعه در شمال شرق و شرق کشور افزایش سرعت باد و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک انتظار می‌رود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران وضع هوا از سه‌شنبه تا پنجشنبه کاهش محسوس دما در نوار شمالی کشور خواهیم داشت.

ضیاییان ادامه داد: خلیج فارس دوشنبه و دریای خزر از سه‌شنبه تا پنجشنبه مواج خواهند بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۸ مهر) کمی ابری تا نیمه‌ابری و گاهی وزش باد شدید و از اواخر وقت بارش‌های پراکنده با حداقل دمای ۱۶ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و روز چهارشنبه (۱۹ مهر) نیمه‌ابری و گاهی بارش‌های پراکنده و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۷ و ۱۸ مهر) اهواز با دمای ۴۰ و ۴۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۲ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->