ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادعای عجیب اوکراین: واگنر در آفریقا به حماس آموزش داد!

  • کد خبر: ۱۸۷۹۸۲
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۸
ادعای عجیب اوکراین: واگنر در آفریقا به حماس آموزش داد!
وزارت دفاع اوکراین در اظهاراتی عجیب مدعی شد که سربازان حماس توسط نظامیان «واگنر» در آفریقا آموزش دیده‌اند!

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز مقاومت ملی وزارت دفاع اوکراین مدعی شد که گروه پیمانکار نظامی واگنر که اعضایش بلاروس را به مقصد آفریقا ترک کردند، در آموزش و انتقال تجارب نظامی به سربازان حماس نقش داشتند.

به گزارش پایگاه خبری «صدای جدید اوکراین»، این مرکز با استناد به اینکه تنها نظامیان روس تجربه کار با پهپاد‌های استفاده‌شده در عملیات حماس را دارند، مدعی شد که حتماً نظامیان واگنر نحوه کار با این پهپاد‌ها را در آفریقا به اعضای حماس آموخته‌اند!

نیرو‌های مقاومت صبح شنبه با حملات سنگین راکتی و موشکی، شهرک‌های صهیونیست‌نشین مجاور نوار غزه را هدف قرار دادند و «محمد الضیف» فرمانده گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، از آغاز عملیات «طوفان‌الاقصی» خبر داد. درگیری‌ها امروز (دوشنبه) در سومین روز از عملیات طوفان الاقصی توسط گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) علیه اشغالگران ادامه دارد و صهیونیست‌ها نیز به حملات خود به مناطق مختلف نوار غزه ادامه می‌دهند؛ حملاتی که به شهادت غیرنظامیان و تخریب منازل و مساجد منجر شده است.

واگنر یک گروه پیمانکار نظامی است که به دولت روسیه وابسته بوده و پیش از ایفای نقش کلیدی در جنگ اوکراین، در آفریقا حضوری پررنگ داشت. چندی پیش یوگنی پریگوژین، بنیان‌گذار و فرمانده این گروه که پیش‌تر دست به شورشی ناموفق علیه کرملین زده بود، بر اثر سقوط هواپیمایش به همراه چند فرمانده ارشد واگنر کشته شد؛ سانحه‌ای که به گفته ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، احتمالاً بر اثر انفجار نارنجک در داخل هواپیما توسط سرنشینان این پرواز اتفاق افتاد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->