ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است از پایین‌خیابان تا محرم | مستند‌هایی برای زنده‌نگه‌داشتن حافظه شهری مشهد محسن چاوشی، علاج، دغدغه وطن و ادعایی که بی‌پاسخ نماند
سرخط خبرها

«جسیکا چستین» رئیس هیات داوران جشنواره فیلم مراکش شد

  • کد خبر: ۱۸۸۰۸۲
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴
«جسیکا چستین» رئیس هیات داوران جشنواره فیلم مراکش شد
جسیکا چستین قرار است ریاست هیات داوران جشنواره فیلم مراکش ۲۰۲۳ را بر عهده بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جشنواره فیلم مراکش که هزاران شغل ایجاد می‌کند و مایه افتخار مردم مراکش است، با وجود زلزله‌ای که ماه پیش این کشور را لرزاند، برگزار می‌شود.

بیستمین دوره این جشنواره با حضور همه چهره‌های درجه یک سینمای جهان که قرار بود در آن حضور یابند، شکل می‌گیرد.

این جشنواره که یک رویداد فرهنگی مهم در مراکش است، یکی از معدود جشنواره‌های بین‌المللی در این مقیاس محسوب می‌شود که با برگزاری نمایش‌ها و مسترکلاس رایگان برای عموم مردم همراه است.

جسیکا چستین که برای فیلم «خاطره» ساخته میشل فرانکو در جشنواره فیلم ونیز حضور یافت، از انجمن اعتصابی بازیگران آمریکا، مجوز حضور خود را دریافت کرده بود و با لباسی با آرم اعتصاب در برابر عکاسان حاضر شد.

سال پیش پائولو سورنتینو ریاست هیات داوران بخش رقابتی این جشنواره را بر عهده داشت. در این بخش ۱۴ فیلم اول یا دوم کارگردان‌ها با هم رقابت می‌کنند.

چستین با یادآوری اینکه آخرین بار سال ۲۰۱۱ در این جشنواره حضور داشت، حضورش به عنوان رئیس بخش رقابتی را مایه افتخار خود خواند.

این بازیگر با بازی در فیلم «چشمان تامی فی» برنده اسکار بهترین بازیگر زن شده و از طریق کمپانی تولید فیلم خود در حال حاضر در حال ساخت مجموعه اقتباسی از ۲ رمان «او و او» اثر آلیس فینی و «مدرسه برای مادران خوب» اثر جسامین چان است.

پیش از این گفته شده بود امسال مارتین اسکورسیزی هم به عنوان حامی رسمی کارگاه‌های آموزشی اطلس که با هدف تقویت و حمایت از نسل جدید فیلمسازان مراکشی، عرب و آفریقایی انجام می‌شود در جشنواره حضور خواهد داشت. این کارگردان از اعضای ثابت جشنواره مراکش است و سال ۲۰۱۳ رئیس داوران بود و سال ۲۰۱۸ نیز رویداد ویژه‌ای در تجلیل از رابرت دنیرو را مدیریت کرد.

بیستمین دوره جشنواره فیلم مراکش از ۲۴ نوامبر تا ۲ دسامبر (۳ تا ۱۱ آذر) برگزار می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->