جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شیخ زکزاکی وارد تهران شد + تصاویر

  • کد خبر: ۱۸۸۲۱۳
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
  • ۱
شیخ زکزاکی وارد تهران شد + تصاویر
شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه با استقبال گروه‌های دانشجویی و مردمی زیادی وارد فرودگاه امام (ره) شد.

به گزارش شهرآرانیوز شیخ ابراهیم الزکزاکی به همراه همسرش وارد فرودگاه امام خمینی (ره) شد.

تعدادی از دانشجویان ایرانی از دانشگاه‌های تهران و همچنین تعدادی از دانشجویان نیجریه‌ای شاغل به تحصیل در ایران از جمله دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه اهل بیت، جامعه المصطفی قم و ... در مراسم استقبال از زکزاکی حضور داشتند.

علاوه بر دانشجویان، تعدادی دیگر از شهروندان ایرانی نیز در مراسم استقبال از رهبر شیعیان نیجریه در فرودگاه امام خمینی (ره) حضور یافته بودند.
تعدادی از طلاب از حوزه‌های علمیه نیز در این مراسم حضور داشتند.

در این مراسم پرچم جمهوری اسلامی ایران و فلسطین در دست استقبال کنندگان قرار داشت.

شیخ زکزاکی وارد تهران شد

همچنین تصاویر شهید قاسم سلیمانی، شیخ ابراهیم الزکزاکی، رهبر معظم انقلاب اسلامی در دست استقبال کنندگان مشاهده می‌شد.

در این مراسم استقبال‌کنندگان شعار‌هایی همچون الله‌اکبر، مرگ بر اسراییل، «اسراییل نابود است، فلسطین پیروز است»، مرگ بر آمریکا، ابوالفضل علمدار خامنه‌ای نگه دار، سلام بر شیخ الزکزاکی، «خمینی آفریقا، خوش آمدی به ایران» سر می‌دادند.

شیخ زکزاکی وارد تهران شد

در این مراسم که پرچم حزب‌الله لبنان نیز در دستان برخی حاضران قرار داشت، بیانیه‌ای در حمایت از جریان مقاومت و تحولات اخیر فلسطین توسط دانشجویان قرائت شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۹
0
0
که چه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->