بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟ پخش زنده بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین روشنک: دربی پنجشنبه برگزار می‌شود شرط گذاری‌های عجیب ماتزاری برای مدیران استقلال نتیجه بازی اینتر و جنوا در سری آ+ فیلم خلاصه بازی| اینتر صدرنشین شد نتیجه و ویدیو گل‌های بازی بارسلونا و لاس پالماس| ارتش فلیک روی دور برد
سرخط خبرها

آغاز لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور با حضور ۳ تیم مشهدی

  • کد خبر: ۱۸۸۴۶۲
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸
آغاز لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور با حضور ۳ تیم مشهدی
رقابت‌های لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور با حضور سه تیم از شهر مشهد از فردا جمعه ۲۱مهر آغاز خواهد شد.
نادر نوروزی
خبرنگار نادر نوروزی

به گزارش شهرآرانیوز، لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور ۱۴۰۲- ۱۴۰۳ با حضور ۳۲تیم از سراسر کشور از فردا آغاز خواهد شد و سه تیم از مشهد در این مسابقات به رقابت خواهند پرداخت.

این رقابت‌ها در مرحله اول به صورت ۵ گروه متشکل از ۶ یا ۷ تیم به صورت رفت و برگشت برگزار می‌شود، در پایان دور اول ۳ تیم از هر گروه راهی مرحله بعد خواهند شد و در قالب ۱۵ تیم در ۳ گروه ۵ تیمی به صورت تک‌بازی رقابت خواهند کرد و در انتها ۲ تیم و جمعاً ۶ تیم به مرحله بعد صعود می‌کنند.

در مرحله بعد تیم‌ها در ۲ گروه ۳ تیمی به صورت متمرکز رقابت خواهند کرد تا در انتها تیم اول هر گروه راهی فینال مسابقات شود. همچنین لازم به ذکر است از هرگروه یک تیم و جمعاً ۵ تیم از این مسابقات به مسابقات مناطق نونهالان کشور سقوط خواهند کرد.

یاران خداداد، سعدآباد و نسل جوان سه تیم مشهدی حاضر در این مسابقات هستند که در گروه چهار رقابت‌ها به همراه استیل البرز آق‌قلا، شاهین آمل، پدیده ساری و شهروند جوان با یکدیگر رقابت می‌کنند تا در پایان دو تیم از این گروه به مرحله بعد صعود کنند.

هر سه تیم مشهدی پیش از این سابقه حضور در این مسابقات را در سال‌های گذشته داشته‌اند و تیم یاران خداداد در دوره قبلی این مسابقات توانست به مرحله نیمه نهایی لیگ برتر راه پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->