وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محبوبیت نتانیاهو در پی شکست از مقاومت فلسطین کاهش یافت

  • کد خبر: ۱۸۸۵۶۸
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۲
محبوبیت نتانیاهو در پی شکست از مقاومت فلسطین کاهش یافت
یک رسانه صهیونیستی با انتشار نظرسنجی از کاهش محبوبیت ائتلاف حاکم به رهبری بنیامین نتانیاهو درپی شکست از مقاومت فلسطین خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس نظرسنجی انجام شده توسط روزنامه صهیونیستی «معاریو»، حزب «اتحاد» به رهبری «بنی گانتس» که اکنون ۱۲ کرسی در کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی دارد در صورت برگزاری انتخابات پارلمانی، ۴۱ کرسی کسب خواهد کرد.

این در حالی است که حزب «لیکود» به رهبری «بنیامین نتانیاهو» که اکنون ۳۲ کرسی از کرسی‌های کنست را در اختیار دارد در صورت برگزاری انتخابات فقط ۱۹ کرسی به دست آِورد.

براساس این نظرسنجی، در صورت برگزاری انتخابات زودهنگام، حزب «عوتسما یهودیت» به رهبری ایتامار بن گویر پنج کرسی و حزب «صهیونیسم دینی» به رهبری بزالل اسموتریچ چهار کرسی را کسب خواهند کرد. این دو حزب ۱۴ کرسی کنست فعلی را در اختیار دارند.

معاریو علت کاهش محبوبیت نتانیاهو و متحدانش در میان صهیونیست‌ها را شکست اطلاعاتی و امنیتی از مقاومت فلسطین عنوان کرد.

میزان محبوبیت شخص نتانیاهو نیز در این نظرسنجی ۴۲ درصد عنوان شده است. نتانیاهو حتی در میان هوادارانش در حزب لیکود نیز تنها توانست ۶۷ درصد آرا را کسب کند.

براساس این نظرسنجی، ۲۹ درصد صهیونیست‌ها معتقدند وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توان دفاع از امنیت آن‌ها را در مقابل حملات مقاومت فلسطین ندارد.

این نظرسنجی در تاریخ ۱۱ و ۱۲ اکتبر انجام شده و ۶۰۰ نفر در آن شرکت کرده اند.

نیرو‌های مقاومت فلسطین از شنبه ۱۵ مهرماه برابر با ۷ اکتبر ۲۰۲۳ عملیات همه جانبه و بی نظیری با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده‌اند.

با آغاز عملیات و حملات نیرو‌های مقاومت فلسطین فقط در ۲۰ دقیقه، ۵ هزار راکت به سمت مواضع صهیونیست‌ها روانه شد و هم‌زمان با آن پاراگلایدر‌های حماس بر فراز سرزمین‌های اشغالی به پرواز درآمدند تا آسمان برای اشغالگران ناامن‌تر از همیشه شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->