۱۸ مصدوم در پی واژگونی اتوبوس در آذربایجان شرقی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقودشدن زن جوان در بولوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد لحظه‌به‌لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت‌به‌کارت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است
سرخط خبرها

حدود ۳میلیاردنفر در جهان قدرت خرید غذای مطلوب ندارند

  • کد خبر: ۱۸۹۰۹۴
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
حدود ۳میلیاردنفر در جهان قدرت خرید غذای مطلوب ندارند
مشاور وزیر جهادکشاورزی گفت: جهان در پی افزایش تاب‌آوری است و هزینه‌های واقعی تولید شامل آسیب بخش‌های منابع طبیعی در هزینه تمام شده نیز است. حدود ۳میلیاردنفر در جهان قدرت خرید غذای مطلوب ندارند. عدالت غذایی و فناوری‌های نوآورانه که بتواند امنیت غذایی را تأمین کند از مباحث مهم دنیاست.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، اسکندر زند، دبیر کمیسیون تدوین سند ملی دانش‌بنیان کشاورزی و غذا و همچنین مشاور وزیر جهاد کشاورزی ایران امروز (دوشنبه ۲۴مهر) در همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت اظهار کرد: مسئله امنیت غذایی بسیار بااهمیت بوده که گفتمان امنیت غذایی درست به آن پرداخته است و غفلت از این مسئله به امنیت غذایی کشور لطمه می‌زند.

وی افزود: در سال۲۰۵۰ باید برای ۹میلیارد نفر جمعیت غذا وجود داشته باشد درحالی‌که منابع طبیعی رو به کاهش است. در گذشته برای تأمین غذا با این دست چالش‌ها مواجه نبودیم، اما اکنون با چالش زیست‌محیطی و آلایندگی مواجهیم. در پنجاه سال آینده با توجه به رشد جمعیت باید تأمین غذای سالم داشته باشیم.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در گذشته امنیت غذایی در تهیه غذا خلاصه می‌شد، اما به مرور زمان با افزایش جمعیت و وجود آلاینده‌ها مسئله سلامت و کیفیت غذا مطرح شد و پس از کاهش منابع طبیعی مسئله پایداری و ثبات در امنیت غذایی نیز مطرح شد.

زند با تأکید بر اینکه در امنیت غذایی موضوع مردمی که همواره دسترسی به غذا ندارند هم مطرح است، بیان کرد: دسترسی فیزیکی، اقتصادی و ترجیحات غذایی نیز جزو امنیت غذایی مطرح است. باید تلاش کنیم موضوع امنیت غذایی را در کشور به صورت درست جابیندازیم. اگر فراوانی محصول باشد اما قدرت خرید نباشد این موضوع نیز در بحث امنیت غذایی مطرح است، ضمن اینکه امنیت غذایی تنها در کشاورزی نیست و تمام بخش‌ها در آن نقش دارند.

وی افزود: باید برای امنیت غذایی جایگاه تعیین کرده و زیرساخت‌های آن را مشخص کنیم. یکی از چالش‌های بزرگ آلاینده‌‎هاست که یک سوم آن ناشی از کشاورزی و‌ گاز‌های گلخانه‌ای است و در جهان به این موضوع بسیار پرداخته‌اند.

مشاور وزیر جهادکشاورزی گفت: جهان در پی افزایش تاب‌آوری است و هزینه‌های واقعی تولید شامل آسیب بخش‌های منابع طبیعی در هزینه تمام شده نیز است. حدود ۳میلیاردنفر در جهان قدرت خرید غذای مطلوب ندارند. عدالت غذایی و فناوری‌های نوآورانه که بتواند امنیت غذایی را تأمین کند از مباحث مهم دنیاست. 

زند در نهایت خاطرنشان کرد: امنیت غذایی دچار پیچیدگی‌هایی در جهان است که ما به آن کم پرداختیم، حاکمیت‌ها در مسئله غذایی به‌طور ویژه در حوزه کشاورزی تمرکز می‌کنند درحالی‌که حوزه کشاورزی و غذا از یکدیگر جدا نیستند و باید به هردوی آن پرداخته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->