چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

تغذیه ناسالم، مهم‌ترین عامل مرگ‌های زودرس در جامعه/ افزودن وایتکس در شیر صحت ندارد

  • کد خبر: ۱۸۹۱۹۵
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲
تغذیه ناسالم، مهم‌ترین عامل مرگ‌های زودرس در جامعه/ افزودن وایتکس در شیر صحت ندارد
مدیر امور فراورده‌های غذایی، آشامیدنی معاونت غذا و دارو گفت: بر اساس آخرین پیمایش کشوری که در سال۹۰ انجام شده، پس از مصرف دخانیات، تغذیه ناسالم مهم‌ترین عامل مرگ‌های زودرس بین ۳۰ تا ۷۰سالگی شناخته شده است.

دکتر میترا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز درخصوص سلامت و ایمنی غذا اظهار کرد: مهم‌ترین چالش پیش‌روی سلامت جامعه در حوزه غذا و تغذیه، کمبود ریزمغذی‌ها و تغذیه ناسالم در اقشار مختلف جامعه است که متأسفانه بر اساس آخرین پیمایش کشوری که در سال ۹۰ انجام شده، پس از مصرف دخانیات، تغذیه ناسالم مهم‌ترین عامل مرگ‌های زودرس بین ۳۰ تا ۷۰سالگی شناخته شده است.

وی درخصوص باور غلط مردم در مورد افزودن وایتکس به شیر گفت: افزودن کمترین میزان ممکن وایتکس در شیر موجب تغییر رنگ شدید در آن می‌شود و از لحاظ بو نیز کاملاً قابل تشخیص است.

وی افزود: بسیاری از مردم نگران مشکلاتی در رابطه با سلامتی نظیر سرطان، بیماری‌های کلیوی و گوارشی، حساسیت‌ها یا سایر ناهنجاری‌ها هستند. بر اساس اطلاعات اپیدمیولوژیکی به دست آمده از ایالات متحده و کانادا که غذا‌های تراریخته را از سال۱۹۹۰ مصرف کرده‌اند و داده‌های مشابه از اروپای غربی و بریتانیا که مصرف غذا‌های تراریخته در آن رواج چندانی نیافته بود، نتایج مطالعات نشان داد که هیچ الگویی از تفاوت‌ها در میان کشور‌ها در خصوص مسائل سلامتی پس از عرضه غذا‌های تراریخته مشاهده نشده است.

مدیر امور فراورده‌های غذایی، آشامیدنی معاونت غذا و دارو بیان کرد: صلاحیت تأیید سلامت محصولات غذایی تراریخته با سازمان‌های معتبر مانند سازمان بهداشت جهانی، سازمان غذا و داروی آمریکا و نهاد ایمنی غذایی اتحادیه اروپاست و مصرف این‌گونه محصولات غذایی پس از گذراندن مراحل مختلف تأیید و ارزیابی احتمال خطر و...  وارد بازار‌های جهانی شده و در سبد غذایی مردم قرار می‌گیرد.

رضایی بیان کرد: مواد نگهدارنده (Preservatives) دسته‌ای‌ از ترکیبات شیمیایی است که برای جلوگیری از فساد، تجزیه، انجام واکنش‌های شیمیایی ناخوشایند و همچنین برای جلوگیری از کاهش کیفیت و ارزش غذایی به مواد غذایی، داروها، رنگ‌ها، لوازم آرایشی، نمونه‌های بیولوژیک، چوب و بسیاری از محصولات دیگر افزوده می‌شود و میزان آن بر اساس استاندارد‌های غذایی ملی تعیین و به صورت مداوم توسط کارشناسان غذا و دارو پایش می‌شود.

وی افزود: رب‌هایی که به صورت صنعتی و در کارخانجات تهیه می‌شود از جهت اینکه تحت کنترل سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو قرار دارد مورد اطمینان است و همچنین میزان مواد نگهدارنده آن‌ توسط بازرسان و کارشناسان اندازه‌گیری می‌شود.

رضایی با بیان اینکه در یک سال گذشته ۱۰۳۵ گواهی بهداشت در استان صادر شده است، تصریح کرد: از مردم تقاضا داریم از مصرف رب‌های فله که به عنوان رب‌های خانگی عرضه می‌شود خودداری کنند، چه بسا که از گوجه‌های کپک زده و فاسد استفاده شده باشد و با کمک رنگ‌های خوراکی و نگهدارنده‌های مختلف رنگ و مدت زمان ماندگاری آن را تغییر داده باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->