نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

درباره بیمارستان المعمدانی غزه در فلسطین و تاریخچه آن + عکس و اینفوگرافی

  • کد خبر: ۱۸۹۵۸۰
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۹
درباره بیمارستان المعمدانی غزه در فلسطین و تاریخچه آن + عکس و اینفوگرافی
بیمارستان «المعمدانی» یا «الاهلی عرب» غزه که در سال ۱۸۸۲ افتتاح شد، توسط انجمن انگلیکان اداره می‌شود. این بیمارستان در شهر غزه در نزدیکی کلیسای انجیلی سنت فیلیپ، کلیسای سنت پورفیریوس و مسجد بزرگ عمری واقع شده است.

شهرآرانیوز - بیمارستان «الاهلی عرب» را که در ایران به بیمارستان المعمدانی شناخته می‌شود، انجمن مبلغان کلیسای انگلستان در سال ۱۸۸۲ میلادی ساخت. این بیمارستان را بین سال‌های ۱۹۵۴ و ۱۹۸۲ مذهب پیمان تعمید جنوبی آمریکا به عنوان یک مأموریت پزشکی اداره می‌کرد، اما در دهه ۱۹۸۰ تحت مدیریت کلیسای انگلیکان بازگشت.

دفتر مرکزی بیمارستان المعمدانی در محله زیتون در جنوب شهر غزه قرار دارد و آن را کلیسای اسقفی در اورشلیم اداره می‌کند. این بیمارستان یکی از قدیمی‌ترین بیمارستان‌های غزه است.

تاریخچه بیمارستان المعمدانی یا الاهلی عرب در غزه

بیمارستان الاهلی عرب یا المعمدانی از سال ۱۸۸۲ شروع به کار کرده است و مؤسس آن انجمن مأموریت کلیسای انگلستان بوده است. این بیمارستان بعد‌ها -  بین سال‌های ۱۹۵۴ و ۱۹۸۲ - توسط مأموریت پزشکی کلیسای باپتیست جنوبی، اداره می‌شد. در آن زمان این بیمارستان را به عنوان بیمارستان باپتیست/ Baptist  (به عربی: المستشفى المعمدانی) می‌شناختند. از سال ۱۹۸۰، این بیمارستان را کلیسای اسقفی در اورشلیم اداره می‌کند و سازمان‌های خیریه بین‌المللی مانند سازمان «خاورمیانه را در آغوش بگیرید» (Embrace the Middle East) از آن حمایت می‌کنند.

درباره بیمارستان المعمدانی غزه در فلسطین و تاریخچه آن + عکس و اینفوگرافی

حملات موشکی به بیمارستان المعمدانی طی جنگ ۲۰۲۳ رژیم صهیونیستی و حماس

حمله موشکی به خانه مدیر پزشکی بیمارستان

در ۱۰ اکتبر ۲۰۲۳، گزارش‌هایی منتشر شد که می‌گفتند سه نفر از کارکنان بیمارستان «در جریان بمباران محله رمال خانه‌های خود را به‌طور کامل از دست داده‌اند»، از جمله خانه دکتر ماهر ایاد، مدیر پزشکی بیمارستان.

اصابت موشک به مرکز درمان سرطان

در ۱۴ اکتبر ۲۰۲۳، مرکز درمان تشخیصی سرطان بیمارستان مورد اصابت موشک‌ها قرار گرفت و چهار کارمند بیمارستان مجروح شدند و دو طبقه فوقانی آن به شدت آسیب دید که بخش‌های ماموگرافی و سونوگرافی بیشترین خرابی را داشتند.

انفجار در بیمارستان المعمدانی

سه روز بعد، در غروب ۱۷ اکتبر، انفجاری در حیاط بیمارستان رخ داد که هزاران نفر از آواره‌های جنگ را در خود جای داده بود. طبق آمار اولیه وزارت بهداشت فلسطین، این انفجار منجر به شهادت حدود ۵۰۰ فلسطینی شد. وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که این انفجار ناشی از حمله هوایی اسرائیل بوده است. ارتش اسرائیل این موضوع را تکذیب کرده‌ و گفته‌ که این انفجار ناشی از پرتاب نافرجام موشک جهاد اسلامی فلسطین به سمت شهر حیفا اسرائیل بوده است. سخنگوی جهاد اسلامی این گفته را رد کرده است.

درباره بیمارستان المعمدانی غزه در فلسطین و تاریخچه آن + عکس و اینفوگرافی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->