جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت وحشتناک بیمارستان المعمدانی غزه یک روز پس از بمباران + عکس

  • کد خبر: ۱۸۹۶۱۴
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۱
وضعیت وحشتناک بیمارستان المعمدانی غزه یک روز پس از بمباران + عکس
بیمارستان بمباران‌شده المعمدانی یک روز پس از انفجاری که صدها نفر را در محوطه آن به شهادت رساند، منظره وحشتناکی دارد: لکه‌های خون روی سیمان، ملحفه‌های پاره‌پاره، شیشه‌های خُردشده، سنگفرش‌های شکسته و بقایای ماشین‌های آتش‌گرفته.

شهرآرانیوز - سه هزار نفر از کسانی که از حملات موشکی سایر مناطق غزه جان سالم به در برده بودند، به بیمارستان الاهلی عرب یا المعمدانی پناه برده بودند و در حیاط آن‌جا و در طبقات بالای ساختمان استراحت می‌کردند.

بازماندگان، با حیرت در بقایای ساختمان بیمارستان قدم می‌زنند و وسایلی را که هنوز قابل استفاده است یا اجساد و اعضای بدن را جمع آوری می‌کنند.

محمد الناگه، مدیر برنامه‌ها و هماهنگی بیمارستان، به الجزیره گفته است: «آنچه رخ داد جنایت علیه بشریت است.»

این بیمارستان که بیش از ۱۴۰ سال قدمت دارد، به وحشیانه‌ترین شکل مورد حمله قرار گرفت و منجر به شهادت بیش از ۵۰۰ نفر شد.

آمبولانس‌ها و خودرو‌های شخصی صد‌ها مجروح را به بیمارستان الشفاء، بزرگترین مجتمع پزشکی شهر غزه، که قبلاً در بحبوحه بمباران نوار غزه توسط اسرائیل در روز ۷ اکتبر، مملو از زخمی‌های دیگر حملات شده بود، رساندند.

اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت غزه، گفته که قربانیان با جراحات وحشتناک به این بیمارستان آورده می‌شدند. برخی از آن‌ها بدون سر، دست یا پا بودند.

مقامات بهداشتی گفته‌اند که بیشتر قربانیان این حمله زنان و کودکان بودند و هشدار دادند که انتظار می‌رود تعداد کشته‌ها افزایش یابد.

ابتهال الراعی که در طبقه دوم بیمارستان با خانواده‌ها و کودکان دیگر بوده، درباره این حادثه وحشتناک گفته است:

«ما نور موشک را دیدیم. ثانیه بعد، در جهنم بودیم. ‌خرده‌شیشه‌‌ها روی ما بارید و من خودم را روی بچه‌ها انداختم. به بیرون دویدیم و اجساد مثله‌شده، اجساد سوخته و اعضای بدن را همه‌جا، زیر پاهایمان دیدیم. جهان عرب کجاست؟»

در ادامه عکس‌های الجزیره از بقایای بیمارستان المعمدانی را ببینید 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->