۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت
سرخط خبرها

آمریکا: حماس در توزیع کمک‌ها دخالت نکند

  • کد خبر: ۱۹۰۰۵۲
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۱
آمریکا: حماس در توزیع کمک‌ها دخالت نکند
وزیر امور خارجه آمریکا خواستار باز ماندن گذرگاه رفح برای ادامه جریان کمک‌ها به مردم غزه شد و بار دیگر علیه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) گفت: «ما به صراحت می‌گوییم که حماس نباید در توزیع کمک‌های حیاتی دخالت کند.»

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه آمریکا روز شنبه به وقت محلی برابر با ۲۱ اکتبر ۲۰۲۳ و ۲۹ مهرماه جاری اعلام کرد که آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور در بیانیه‌ای گفت: «ما از تمام طرف‌ها می‌خواهیم گذرگاه رفح را باز نگه دارند تا ادامه جریان کمک ممکن شود. این کمک برای رفاه مردم غزه حیاتی است. ما به صراحت اعلام کرده ایم: حماس نباید در توزیع این محموله کمکی حیاتی دخالت کند. مردم غیرنظامی غزه مسوول تروریسم وحشتناک حماس نیستند و نباید بخاطر اعمال منحط آن رنج ببینند.»

بلینکن در ادامه ادعاهایش افزود: «همانطور که رئیس جمهور بایدن گفته بود، اگر حماس این کمک را بدزد و آن را منحرف کند بار دیگر نشان داده که هیچی علاقه‌ای به رفاه مردم فلسطین ندارد و عملا از توانایی جامعه بین المللی برای ارائه این کمک جلوگیری می‌کند. باید از غیرنظامیان محافظت شود و کمک باید به سرعت به آن‌هایی نیاز دارند برسد.»

بلینکن مدعی شد: «ما به همکاری نزدیک با شرکای منطقه‌ای برای تاکید بر اهمیت پیروی از قانون جنگ، حمایت از کسانی که خواستار انتقال به منطقه امن هستند یا می‌خواهند کمک ارایه و تسهیل دسترسی به غذا، آب، کمک پزشکی و پناهگاه برای شهروندان غزه در هرکجا که هستند، ادامه خواهیم داد.»

وزیر خارجه دولت بایدن همچنین گفت که آمریکا به کار خود برای خروج امن شهروندان آمریکایی از غزه ادامه خواهد داد.

وزیر خارجه آمریکا همچنین از مصر، سازمان ملل و رژیم اسرائیل به خاطر کمک به اعزام یک کاروان شامل ۲۰ کامیون به غزه که کمک‌های بشردوستانه مانند غذایی، آب و تجهیزات پزشکی حمل می‌کنند، قدردانی کرد.

این درحالی است که هلال احمر فلسطین در واکنش به تعداد کامیون‌های ورودی حامل کمک‌های انسانی به نوار غزه گفت که کمک‌های ورودی امروز به غزه به اندازه یک قطره در برابر دریای نیاز‌های بشردوستانه در این منطقه است و از جامعه بین المللی می‌خواهیم که فورا اجازه ورود سوخت به نوار غزه داده شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->