جهش ۶۲ دلاری قیمت طلای جهانی در یک روز (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) گرانی قیمت کالا‌های اساسی برطرف می‌شود توزیع آب به جای بنزین در جایگاه سوخت خیابان دلاوران مشهد؛ از شایعه تا واقعیت طنین شعار «مرگ بر اسرائیل» از باب‌الجواد(ع) تا چهارراه شهدا | اعلام همبستگی مردم مشهد با ملت مظلوم فلسطین اختیار تغییر ساعت رسمی کشور به دولت باز می‌گردد | تغییر ساعت، مصرف برق را به اندازه یک نیروگاه اتمی کم می‌کند جزئیاتی درباره رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی سال گذشته ۰.۵ میلیارد دلار آیفون در ۲ ماه ترخیص شد فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟
سرخط خبرها

فعال شدن کریدور روسیه - عربستان چه سودی برای ایران دارد؟

  • کد خبر: ۱۹۰۳۷۱
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
فعال شدن کریدور روسیه - عربستان چه سودی برای ایران دارد؟
یک کارشناس حمل‌ونقل ریلی گفت: فعال شدن مسیر کریدوری روسیه به عربستان می‌تواند خبر خوبی برای ایران باشد، اینکه تجار دیگر هم بفهمند که ایران چنین قابلیتی دارد و می‌توانند بارشان را از اینجا عبور دهند، به نفع ماست.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد شاهجویی اظهار کرد: در فرآیند ترانزیت از مسیر‌های جدید، گام اول این است که فورواردر‌ها و تجار برای اینکه بتوانند قابلیت اطمینان آن مسیر را بررسی کنند، یک حمل‌ونقل آزمایشی یا تست‌ران از آن مسیر انجام می‌دهند و این تست‌ران اهمیت زیادی دارد، به خصوص برای کشور میزبان.

وی ادامه داد: به‌طور معمول کشور‌هایی که می‌خواهند میزبان یک کریدور یا مسیر جدید شوند، تلاش می‌کنند در آن تست‌ران موفق عمل کنند تا بتوانند اعتماد تجار بیشتری را به آن مسیر جذب کنند و آن مسیر فعالیت بیشتری را به خود ببیند و توسعه پیدا کند؛ از این منظر این تست‌ران اهمیت زیادی داشته برای کشور ما، زیرا ما میزبان یک مسیر جدید از مبدا روسیه به عربستان می‌شویم و علاوه بر اینکه برای ما مزیت دارد، به واسطه این مسیر تجارت بین این دو کشور هم رونق پیدا می‌کند و این هم به نفع ما خواهد بود.

این کارشناس حمل‌ونقل ریلی در پاسخ به اینکه ادامه این روند چه شرایطی را می‌طلبد، گفت: در تست‌ران‌ها ما یک نسخه آزمایشی از مسیر را به طرف دوم و سوم ارایه می‌دهیم، به همین دلیل نیاز است ما قابلیت اطمینان و دسترس‌پذیری که در زمان تست‌ران ارائه دادیم را در باقی مسیر هم ارایه دهیم. درواقع اگر بار‌های دیگری از این مسیر بخواهد توسط فورواردی که این بار را برده عبور کند، ما هم باید مطلوبیت و پایداری را فراهم کنیم که این کریدور کم‌کم به سمت تثبیت شدن پیش برود.

شاهجویی اظهار کرد: برای اینکه بخواهیم در تصمیم‌گیری دو طرف در ادامه روند انتقال بار از این مسیر تاثیرگذار باشیم، باید بتوانیم هر طور که در این تست‌ران عمل کردیم عمل کرده و مسیر را تثبیت کنیم و زمان‌بندی مشخصی برای تجاری که می‌خواهند از این مسیر استفاده کنند تعریف کرده که بدانند اگر بخواهند از این مسیر عبور کنند، با چنین شرایط زمانی و فرآیند‌هایی روبرو هستند و این باعث می‌شود یکی از گزینه‌ها برای ترانزیت کالایشان را مسیر ایران در نظر بگیرند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->