دستیار اجتماعی رئیس جمهور: کشوری که شکست نخورده مذاکره می‌کند استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: اکوسیستم نوآوری به کمک حل مشکلات استان بیاید| جهادکشاورزی در حوزه تغییر الگوی کشت وظیفه خود را به خوبی انجام نداده است یارانه بنزین را روی قیمت خودرو یکجا گرفته‌اید پوتین و کیم درباره مذاکرات آتی با ترامپ گفت‌و‌گو کردند جولان پهپاد یمنی، ایلات اسرائیل را به وحشت انداخت پوتین: تورم در روسیه به ۶ الی ۷ درصد خواهد رسید حمله هوایی اسرائیل به بندر الناقوره لبنان | دو نفر مجروح شدند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت سلامتی حجت‌الاسلام علوی | روند درمان توسط پزشکان مجرب پیگیری می‌شود پزشکیان به ارمنستان سفر می‌کند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) روسیه از عملیات ضد صهیونیستی یمن تلویحا حمایت کرد آیا ادارات زنجان فردا چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات همدان در روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد رئیس جمهور: پزشکان از قالب‌های محدود خارج شوند عملیات تروریستی در عراق علیه مراسم اربعین خنثی شد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) خبرنگاران، صاحبخانه می‌شوند | دولت تعاونی‌های مسکن خبرنگاری تشکیل می‌دهد آنچه باید از رستاخیز، مدرن‌ترین موشک بالستیک ایران بدانید بندر اشغالی ایلات مورد حمله پهپادی یمن قرار گرفت (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) موضع گیری جدید بن سلمان درباره غزه اژه‌ای: کوچکترین سیاهی و لکه‌ای در قوه قضائیه برجسته می‌شود القسام نیرو‌های اسرائیلی در شهر غزه را هدف قرار داد یک سرکرده‌ ارشد داعش در عراق کشته شد آیت الله علم الهدی: رانت‌خواری و واردات بی‌رویه، معیشت کشاورزان را تهدید می‌کند | ضرورت احیای روحیه جهادی در جهاد کشاورزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات دهه پایانی صفر باید هر سال نوآورانه‌تر و با کیفیت‌تر ارائه شود امیر سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح آفریقای جنوبی می‌توانند از تجربیات سپاه پاسداران بهره‌مند شوند وزیر کشور: تاکنون ۳.۴ میلیون زائر از مرز‌های کشور خارج شده‌اند بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴۲۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۴ استان کشور با دستور پزشکیان
سرخط خبرها

رئیسی: ایران و تونس برای توسعه روابط سیاسی و اقتصادی اراده جدی دارند

  • کد خبر: ۱۹۰۵۹۵
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۶
رئیسی: ایران و تونس برای توسعه روابط سیاسی و اقتصادی اراده جدی دارند
رئیس جمهور مذاکرات هیئت‌های دیپلماتیک و فعال شدن کمیسیون‌های مشترک میان ایران و تونس را در مسیر ارتقا و توسعه سطح روابط حائز اهمیت دانست و ابراز امیدواری کرد که به‌زودی فصل جدیدی از تعاملات فیمابین گشوده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز، سه‌شنبه دوم آبان در آیین دریافت استوارنامه عماد الرحمونی، سفیر جدید جمهوری تونس با اشاره به اراده جدی جمهوری اسلامی ایران و تونس در توسعه روابط سیاسی و اقتصادی تصریح کرد‌: با اراده موجود میان دو کشور قطعاً گام‌های مهمی در راستای افزایش و توسعه روابط برداشته خواهد شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به‌رغم تهدید‌ها و تحریم‌ها به توانمندی‌ها و تجربیات بسیار خوبی دست یافته است، بر آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن این توانمندی‌ها و تجربیات با کشور دوست و برادر تونس تاکید کرد.

رئیسی همچنین مذاکرات هیئت‌های دیپلماتیک و فعال شدن کمیسیون‌های مشترک میان دو کشور را در مسیر ارتقا و توسعه سطح روابط حائز اهمیت دانست و ابراز امیدواری کرد که به‌زودی فصل جدیدی از تعاملات میان ایران و تونس گشوده شود.



رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود مواضع دولت تونس در پیگیری مجدانه حقوق ملت فلسطین، به‌ویژه مواضع قاطعانه، انسانی و اسلامی رئیس جمهور این کشور در رد عادی‌سازی روابط با رژیم غاصب صهیونیستی را قابل تقدیر دانست و با تاکید بر اهمیت انسجام کشور‌های اسلامی در کوتاه کردن دست مستکبران از جهان اسلام و تامین منافع ملت‌های مسلمان از جمله ملت فلسطین، تصریح کرد‌: تراژدی غمبار و جنایات ضدانسانی که این روز‌ها به عاملیت رژیم صهیونیستی و با حمایت مستقیم آمریکایی‌ها در غزه رقم می‌خورد، مایه شرمساری آن دسته از کشور‌هایی است که به سمت عادی‌سازی روابط با این رژیم نژادپرست و جنایتکار رفته‌اند.
عماد الرحمونی، سفیر جدید جمهوری تونس نیز در این مراسم با اشاره به پیوند‌های مشترک دینی و فرهنگی میان ایران و تونس، بر اراده جدی کشورش برای توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران در همه بخش‌ها به‌ویژه افزایش سطح مناسبات تجاری و اقتصادی تاکید کرد.

عماد الرحمونی، همگرایی کشور‌های اسلامی در تحقق آرمان ملت فلسطین را ضروری و حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: تونس هم مانند جمهوری اسلامی ایران تا احقاق کامل حقوق ملت فلسطین در کنار آن‌ها خواهد ایستاد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->