اقدامات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای اربعین ۱۴۰۴ هوش مصنوعی چطور باعث مارپیچ توهم می‌شود؟ ایرپادهای اپل به قابلیت ترجمه زنده مجهز می‌شوند علت اختلال در اینترنت برخی کاربران چیست؟ یوبیسافت اقتباسی سینمایی از بازی «فارکرای» را برای شبکه FX تولید می‌کند شناسایی سوژه‌ها در دوربین جدید شیائومی با هوش مصنوعی انجام می‌شود هوش مصنوعی گراک ایلان ماسک رایگان شد برنامه اسکنر مایکروسافت (Microsoft Lens) با کوپایلوت ادغام می‌شود انتشار نسخه جدید GPT-۵؛ جهشی در هوش مصنوعی با تمرکز بر دقت، استدلال و کاربرد‌های روزمره آیا سونی سرمایه‌گذاری صرف روی پلی‌استیشن و بخش‌های سخت‌افزاری را کنار می‌گذارد؟ خرید آیفون قسطی در مشهد از دیجی پویا + مزایا و مراحل آن هزینه‌ای فراتر از پول شبکه مسی مخابرات تا ۵ سال آینده به صورت کامل با فیبر نوری جایگزین می‌شود اپل اینتلیجنس به مدل GPT-5 مجهز می‌شود بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟
سرخط خبرها

رونمایی رسمی شیائومی از سیستم عامل HyperOS + مشخصات

  • کد خبر: ۱۹۰۹۶۲
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۷
رونمایی رسمی شیائومی از سیستم عامل HyperOS + مشخصات
شیائومی امروز به‌صورت رسمی از سیستم عامل HyperOS رونمایی کرد که روی دستگاه‌های بسیار زیادی از جمله گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها نصب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز -  شیائومی با معرفی سیستم عامل HyperOS اعلام کرد که قصد دارد یک اکوسیستم یکپارچه برای محصولات خود ایجاد کند.

شیائومی سیستم عامل انعطاف‌پذیر و قابل‌دسترسی را ارائه کرده است، زیرا می‌توان آن را روی دستگاه‌هایی با حداقل ۶۴ کیلوبایت و حداکثر ۲۴ گیگابایت نصب کرد. با این وجود، طبق ادعای شیائومی بیش از ۲۰۰ دستگاه می‌توانند از آن پشتیبانی کنند.

رونمایی رسمی شیائومی از سیستم عامل HyperOS + مشخصات

نکته قابل‌توجه دیگری که باید به آن اشاره کرد، حجم سیستم عامل HyperOS شیائومی است. این سیستم عامل فقط ۸.۷۵ گیگابایت از فضای گوشی شما را اشغال خواهد کرد که با این وجود از رقبای خود مانند iOS نیز سبک‌تر است.

غول چینی همچنین ادعا کرده که HyperOS از اندروید سریع‌تر است. طبق ادعای این شرکت، در گوشی‌های بالارده میانگین تاخیر برای وظایف مهم ۱۳.۲ درصد کمتر شده و در بهترین حالت به ۷۰.۳ درصد می‌رسد.

شیائومی همچنین اپ Gallery سیستم عامل خود را به قابلیت‌های هوش مصنوعی مجهز کرده است تا مانند گوشی‌های پیکسل گوگل کاربران بتوانند تصاوی خود را ویرایش یا اصلاح کنند. تصویری از Control Centre این سیستم عامل نیز در طول رویداد شیائومی نمایش داده است که تقریباً مانند ترکیب MIUI و iOS به نظر می‌رسد.

رونمایی رسمی شیائومی از سیستم عامل HyperOS + مشخصات

ویژگی قابل‌توجه دیگر این سیستم عامل HyperMind نام دارد که در حال حاضر به‌صورت بتا منتشر شده است و یک فریم‌ورک برای لوازم خانگی هوشمند محسوب می‌شود. HyperMind همچنین یک دستیار نیز می‌تواند باشد و وظایفی مانند خاموش‌کردن چراغ‌های منزل یا پخش‌کردن موسیقی و تهویه هوای خانه را انجام دهد.

رونمایی رسمی شیائومی از سیستم عامل HyperOS + مشخصات

به گفته شیائومی، HyperOS از ۱۳ سال پیش و زمان ایجاد MIUI در حال تکامل بوده است، اما تحقیق‌و‌توسعه فعال روی ان از ۷ سال پیش آغاز شده است. این سیستم عامل از دسامبر ۲۰۲۳ برای گوشی‌های چینی منتشر خواهد شد و نسخه جهانی آن در سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ منتشر می‌شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->