«دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم
سرخط خبرها

وزیر ارشاد: اتفاقات خوبی در راه جشنواره فیلم فجر است

  • کد خبر: ۱۹۲۷۲۰
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۶
وزیر ارشاد: اتفاقات خوبی در راه جشنواره فیلم فجر است
این روز‌ها درباره جشنواره فیلم فجر گمانه‌زنی‌ها بسیار است؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تازه‌ترین اظهارات خود به حضور جدّی فارابی و اتفاقات خوبی که در راه جشنواره فیلم فجر است اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها درباره جشنواره فیلم فجر گمانه‌زنی‌های بسیاری می‌شود و فهرست فیلم‌هایی که نام اوج، حوزه هنری و فارابی را نشان می‌دهد که احتمالاً آثاری را همچون سنوات قبل در جشنواره دارند. اما وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی در تازه‌ترین اظهارات خود به اتفاقات خوب در راه جشنواره فجر و حضور جدّی فارابی اشاره دارد. 

محمدمهدی اسماعیلی با تأکید بر جریان تولید فیلم در این دوره، خاطرنشان کرد: ما الان دوره خوبی را در تولید فیلم می‌گذرانیم؛ اعداد و ارقام فروش را نگاه کنید حتی برای عوامل سینما هم قابل پیش‌بینی نبود که فیلم اول ما به ۲۸۰ میلیارد فروش برسد. این اتفاق خوشایند است که باید این فیلم‌ها بفروشد تا سینما‌ها احداث شوند و رونق پیدا کنند. اما فیلم خوب برای ما از اولویت خوبی برخوردار است. 

وی افزود: ما در حوزه سینما تنظیم‌گری می‌کنیم بخشی از تولیدات در اختیار ما است و از طریق بنیاد فارابی انجام می‌دهیم و البته بخش‌های دولتی دیگر هم مشارکت می‌کنند. ما وقتی کار را شروع کردیم پیش‌بینی این نبود که بخش دولتی کمک جدّی داشته باشد، اما خوشبختانه رفته رفته اتفاقات خوبی افتاد. خصوصاً امسال که برای جشنواره فارابی تولیدات بسیار خوبی را آماده می‌کند و هم مجموعه‌های دیگر؛ آن ریل‌گذاری‌هایی که در دو سال گذشته انجام شده مخاطبان سینما نتیجه‌اش را در جشنواره فیلم فجر پیش‌رو خواهند دید.

وزیر ارشاد همچنین در ادامه صحبت‌های خود به تولید کاغذ و به خودکفایی رسیدن در این عرصه هم اشاره کرد و گفت: زمانی که کار را شروع کردیم ما ۵ هزار تن تولید کاغذ داشتیم؛ ما اعلام کردیم خودکفایی کاغذ و خیلی از دوستان نگران بودند که شاید به این زودی‌ها امکان تحقق پیدا نکند. امروز این عدد نزدیک به ۸۰ هزار تن رسیده و در زمینه کاغذ تحریر و نشر به خودکفایی رسیده‌ایم. یک مجموعه بزرگ دیگر هم در آینده‌ای نزدیک در شیراز راه‌اندازی خواهد شد تا یک اتفاق مهم در صنعت تولید کاغذ رقم بخورد و حتی بتوانیم علاوه بر رفع نیاز‌های داخلی بخشی را نیز به صادرات برسانیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->