نامه‌ افراد دارای معلولیت به رئیس سازمان برنامه و بودجه ۱۳ هزار نفر متقاضی حق پرستاری در خراسان رضوی علت و معلول استخدام نصفه ونیمه معلولان وعده پیگیری اعتراض توان یابان که در آزمون استخدامی اخیر رد شده اند | صدای معلولان شنیده می‌شود؟ ۲۱‌هزار نابینا و کم‌بینا زیر پوشش بهزیستی خراسان رضوی درباره برخی بالا‌وپایین‌های زندگی نابینایان مشهد به بهانه روز عصای سفید | چشم نیمه‌باز شهر به مشکلات روشن‌دلان مناسب‌سازی‌نشدن مدارس خراسان رضوی، مانعی پیش پای معلولان مراکز پیشخوان دولت در خراسان رضوی برای تردد معلولان مناسب‌سازی می‌شود بررسی مشکلات تحصیلی دانش آموزان استثنایی در مشهد؛ از هزینه‌های حمل‌ونقل تا کمبود نیروی انسانی راهیابی دانش‌آموزان آسیب‌دیده بینایی خراسان رضوی به مسابقات جهانی ۲۰۲۴ محاسبات سریع ذهنی راه‌اندازی سامانه اعزام مترجم، حلال مشکلات ناشنوایان | تسهیلات مناسب‌سازی منازل ناشنوایان خراسان رضوی به ۴۰ میلیون تومان رسید خبری از واریز مستمری ۱۳ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی نیست حضور معلولان مقابل استانداری خراسان رضوی برای پیگیری اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان | ناشنوایان: می‌خواهیم صدایمان را بشنوند گلایه توان یابان مشهدی از هزینه‌های سرسام آور خرید و تعمیر وسایل توان بخشی | ترکش گرانی بر تن توان یابان گردهمایی معلولان ضایعه نخاعی مشهد برگزار شد + فیلم فراخوان وزارت رفاه برای انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور با جذب ۴ هزارو ۲۰۰ نفر معلول در کشور مسیر استخدام معلولان خراسان رضوی هموارتر می‌شود افزایش ۴۰ درصدی حق پرستاری معلولان کمک‌هزینه معیشتی ویژه اردیبهشت با تأخیر پرداخت شد (۲ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

استقبالی از مراکز روزانه نگهداری از سالمندان نمی‌شود

  • کد خبر: ۱۹۳۱۴۳
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۲
استقبالی از مراکز روزانه نگهداری از سالمندان نمی‌شود
معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی از عدم استقبال از مراکز نگهداری روزانه سالمندان در مشهد خبر داد.

حمیدرضا علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به غربالگری سالمندان و اقدامات درمانی و اجتماعی ویژه این قشر گفت: با توجه به اینکه جمعیت کشور به سمت سالمندی می‌رود، برای اینکه از افت عملکرد آن‌ها جلوگیری کنیم، برنامه غربالگری آلزایمر و دمانس در سالمندان اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: سال گذشته برنامه‌های آگاه‌سازی پیشگیری از معلولیت‌ها در سالمندان شامل شش محتوای آموزشی از جمله آگاه‌سازی درباره پیشگیری از سکته مغزی، اختلالات عروقی و اختلالات بینایی بود که امسال یک محتوای دیگر شامل اختلالات تشخیصی دمانس و آلزایمر نیز به آن اضافه شده است.

علیزاده افزود: در خراسان رضوی و مشهد، خانه‌های کوچک سالمندان راه اندازی شده است که ظرفیت حداکثر ۱۰ نفر را داشته باشد و این افراد با توانمندسازی و روحیه مشارکت جمعی آموزش ببینند. سالمندان ساکن در این خانه‌ها، امکان رفت و آمد و خرید روزانه و فعالیت‌های ورزشی را دارند تا از دمانس و سایر آسیب‌ها در آن‌ها جلوگیری به عمل آید.

معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی به مراکز روزانه نگهداری از سالمند اشاره کرد و گفت: اکنون دو مرکز در مشهد فعالیت دارند که البته متأسفانه استقبال چندانی از سوی سالمندان برای حضور در این مراکز نشده و عمدتاً ظرفیت اسمی این مراکز تکمیل نمی‌شود.

وی به چرایی مسئله اشاره و تصریح کرد: برخی سالمندان نگران این هستند که مبادا در آینده به جای مراکز روزانه، در مراکز شبانه‌روزی نگهداری شوند و در واقع، مسئله آنان بیشتر این است که فرزندان آن‌ها این کار را انجام دهند؛ بنابراین از فرصت‌های خوب آموزش و توانمندسازی این مراکز بهره‌ای نمی‌برند.

درخواست افزایش یارانه مترجمان زبان اشاره

علیزاده در پاسخ به انتقاد یکی از مخاطبان شهرآرانیوز در ارتباط با عدم اعزام مترجم زبان اشاره برای شهروند ناشنوا و درخواست این شهروند برای دریافت یارانه ترجمه زبان اشاره توضیح داد: هرگونه هزینه‌ای در ارتباط با حق الزحمه اعزام مترجم زبان اشاره، فقط براساس فاکتور و گزارش اعزام مترجم قابل پرداخت است.

وی ادامه داد: خراسان رضوی از استان‌های پیشرو در تامین نیاز ارتباطی ناشنوایان است و سامانه اعزام ناشنوایان در بسیاری از استان‌های کشور فعال نیست. اکنون سرانه هر ناشنوا در تأمین نیاز ارتباطی او، ۲میلیون تومان است که در حال رایزنی برای افزایش تقریباً ۲ برابری این مبلغ هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->