عدم توافق مالی عالیشاه با درویش پایان کار وحید امیری در پرسپولیس تیم امید در بلاتکلیفی محض| یکشنبه انتخاب سرمربی دلخوری جباری از اتفاقات پشت پرده استقلال | علیه جویباری مصاحبه می‌کند؟ جویباری: جباری فقط یکی از گزینه‌های ما است پرواز سید حسین حسینی بعد از دستیابی به جام قهرمانی ویدئو| خلاصه بازی استقلال و ملوان بندرانزلی در فینال حذفی (۸ خرداد ۱۴۰۴) نتیجه بازی استقلال تهران و ملوان بندرانزلی در فینال حذفی (۸ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| قهرمانی در فصل تلخ ترکیب احتمالی استقلال برابر ملوان نوراللهی در راه النصر؟ پایان کار رونالدو در النصر نتیجه و فیلم خلاصه بازی چلسی و بتیس در فینال کنفرانس‌لیگ(۸ خرداد۱۴۰۴)| جام در دست انگلیسی‌ها بیرانوند، ناجی عالیشاه در پرسپولیس امیری از پرسپولیس رفتنی شد پیشنهاد عجیب درویش در مورد گندوز پاسخ منفی هافبک ترک به کارتال مأموریت استیلی در ترکیه چه بود؟ فریبا: بازیکنان استقلال به دنبال قهرمانی در جام حذفی هستند مقایسه قرارداد‌ها در فصل جدید با بازیکنان قدیم | آن‌ها تیم ملی را بالا کشیدند، این‌ها فقط دستمزد را! استقلال تنهاانتخاب داخلی سیدحسین حسینی تفتیان؛ همیشه در اردو، همیشه بی مقام
سرخط خبرها

وحید امیری در آستانه خداحافظی از فوتبال؟

  • کد خبر: ۱۹۳۵۴۹
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۱
وحید امیری در آستانه خداحافظی از فوتبال؟
وحید امیری، وینگر پرسپولیس دچار مصدومیت شده و بین ۶ تا ۸ هفته زمان نیاز دارد که دوباره به تمرینات گروهی بازگردد.

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در تاجیکستان مقابل استقلال این کشور متوقف شد. کار صعود قهرمان فوتبال ایران به دور بعدی لیگ قهرمانان آسیا موکول شد. با این حال این تنها اتفاق بد برای پرسپولیسی‌ها نبود. وحید امیری ستاره بی حاشیه و یکی از کاپیتان‌های پرسپولیس که نقش کلیدی در سال‌های اخیر در این تیم و تیم ملی داشت، بعد از هفته‌ها مصدومیت از دقیقه ۶۸ به جای مهدی ترابی به زمین رفت تا به حفظ برتری یک گله تیمش کمک کند.

امیری، اما تنها ۱۰ دقیقه در زمین دوام آورد و دوباره با مصدومیت مواجه شد. اتفاق تلخی که باعث شد تا یحیی گل محمدی این بازیکن را دوباره تعویض کند. امیری در بازی با النصر از ناحیه همسترینگ مصدوم شد و مدت‌ها از میادین دور بود. وحید قبل از بازی مقابل استقلال تاجیکستان چند جلسه در تمرینات گروهی حاضر شد تا کم کم آماده بازگشت به میادین شود. با این حال دست بسته یحیی و نیاز پرسپولیس به این بازیکن سبب شد تا گل محمدی از امیری در بازی مقابل استقلال تاجیکستان استفاده کند که همین موضوع موجب مصدومیت مجدد امیری شد.

حالا امیری باید حداقل ۶ هفته دور از میادین باشد و همین موضوع باعث خواهد شد تا این ستاره ملی پوش جام ملت‌های آسیا را از دست بدهد. اتفاق تلخی که هم به ضرر تیم ملی خواهد شد و هم در روحیه این بازیکن به شدت تاثیر منفی خواهد گذاشت. با توجه به نزدیکی زمان جام ملت‌های آسیا، امیری زمان کافی برای رسیدن به این تورنمنت ممهم را ندارد و به نظر می‌رسد رویای حضور در این رقابت‌ها خیلی زود برای این بازیکن با اخلاق و بی حاشیه به پایان رسیده است.

همچنین با توجه به شرایط فعلی امیری احتمالا بازی‌های پرسپولیس را تا نیم فصل از دست خواهد داد و از نیم فصل دوم شرایط حضور در بازی‌ها را به دست خواهد آورد. طی چند روز گذشته و بعد از بازی پرسپولیس و استقلال تاجیکستان که با مصدومیت مجدد امیری همراه بود، شایعه عجیبی در مورد این ستاره در فضای مجازی شکل گرفت و عده‌ای مدعی شدند که امیری به دلیل مصدومیت‌های پی در پی می‌خواهد از فوتبال خداحافظی کند.

پیگیری‌های ما از نزدیکان وحید نشان می‌دهد که امیری اصلا برنامه‌ای برای این کار نداشته و می‌خواهد به بازی کردن ادامه دهد. مصدومیت امیری طوری نیست که او دیگر نتواند بازی کند. وحید دچار پارگی همسترینگ شده و بین ۶ تا ۸ هفته زمان نیاز دارد که دوباره به تمرینات گروهی بازگردد.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->