کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟
سرخط خبرها

عوارض دیابت، فرد را زمین‌گیر می‌کند

  • کد خبر: ۱۹۴۰۹۹
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۵
عوارض دیابت، فرد را زمین‌گیر می‌کند
یک متخصص تغذیه گفت: ما از دیابت به خاطر عوارض و شدت آن می‌ترسیم؛ زیرا عوارض آن فرد را زمین‌گیر می‌کند، بنابراین باید قند خون را کنترل کنیم که از طریق رژیم غذایی امکان‌پذیر است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن نعمتی امروز، ۲۱ آبان‌ماه، در نشست خبری روز جهانی دیابت که در محل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: وقتی می‌خواهیم دیابت را کنترل کنیم نیاز به سه پایه داریم. یکی از پایه‌ها دارو‌هاست که فوق تخصص غدد یا متخصص داخلی تجویز می‌کند. دوم برنامه غذایی و سوم فعالیت بدنی یا ورزش است.

وی بیان کرد: مشکل ما با افراد دیابتی این است که یک یا حداکثر دو تا از پایه‌ها را در نظر می‌گیرند، بنابراین دچار عوارض می‌شوند. اهمیت تغذیه برای دیابت این است که ما بتوانیم قند خون را کنترل کنیم. ما از دیابت به خاطر عوارض و شدت آن می‌ترسیم؛ زیرا عوارض آن فرد را زمین‌گیر می‌کند، بنابراین باید قند خون را کنترل کنیم که از طریق رژیم غذایی امکان‌پذیر است. رژیم غذایی باید در کنار دارو باشد وگرنه رژیم غذایی به تنهایی پاسخگو نیست. اهمیت تغذیه در کنترل قند، چربی و فشار خون است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه کنترل عوارض دیابت و رسیدن به اهداف تغذیه‌ای، ساده است، عنوان کرد: یک راه ساده برای رسیدن به اهداف تغذیه‌ای وجود دارد و آن توزیع غذا یا پخش وعده‌هاست. با این روش قند خون کنترل می‌شود. مواد غذایی را باید قطره‌چکانی به بدن تزریق کنیم؛ زیرا بدن فرد یا انسولین ندارد یا انسولین وی خوب کار نمی‌کند. غذا را باید در سه وعده و پنج میان‌وعده تقسیم کنیم. این فرایند بعد از دارو است. ما هیچ گاه دارو را حذف نمی‌کنیم.

نعمتی افزود: دومین کار این است که وزن بیماران دیابتی را کنترل کنیم. تا وقتی قند خون را کنترل نکردیم به وزن فرد کاری نداریم. در ماه باید ۲ تا ۴ کیلو از وزن فرد کم کنیم. با کاهش وزن نیاز به قرص و انسولین کمتر می‌شود. اگر ۱۰درصد وزن هم کم شود، قابل قبول است. کاهش وزن باید علمی انجام شده و به متخصص تغذیه مراجعه شود. رژیم‌های موجود در اینترنت علمی و دقیق نیست.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: سومین کار آموزش در زمینه استفاده از کربوهیدرات‌‎هاست. ما اجازه نداریم نان، ماکارونی و برنج را حذف کنیم. بهترین غذا برای فرد دیابتی باز هم کربوهیدرات است، اما پیچیده که سبوس داشته باشد. نان و برنج را نباید در یک وعده غذایی به مقدار زیاد مصرف کرد، بلکه باید تقسیم شود.

وی خاطرنشان کرد: هیچ میوه‌ای برای فرد دیابتی ممنوع نیست. فرد مبتلا به دیابت مجاز به مصرف هندوانه، انگور و موز است، اما میزان مصرف باید رعایت شود. خربزه، تیل سبز، طالبی، انجیر و انبه باید کمتر مصرف شود. بهتر است سبزیجات دو تا سه وعده در روز و در وعده اصلی مصرف شود. گوجه، خیار، کاهو، کلم، بروکلی، کلم پیچ، کاهو پیچ، شلغم، بامیه، چغندر، اسفناج، سیر و پیاز از جمله این سبزیجات است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->